Sanayi sitesini su bastı

Bayburt 21 Şubat sanayi sitesinde yağan yağmur bölgeyi göle çevirdi.

Sanayi sitesini su bastı
Bayburt Postası - Bayburt 21 Şubat sanayi sitesinde yağan yağmur bölgeyi göle çevirdi. Yağmurun ardından su birikintileri oluştu. Konuyla ilgili tepkili bir açıklamada bulunan 21 Şubat Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'e seslendi. Sanayi sitesi ile ilgili vidanjör talebine olumsuz cevap verildiğini söyleyen Kahraman, "Sayın Başkana soruyorum, sanayi esnafına olan bu anlaşılmaz tutumunuzun sebebi nedir?" dedi.

Kahraman, şu açıklamayı yaptı: 

"Sanayi sitemiz 2004 yılından beri faaliyette olup o günden bugüne kadar genel bir temizlik yapılmamış sadece bir önceki dönem belediye tarafından caddelerde süpürülme ve yıkama temizliği yapılmıştır ve daha sonra herhangi bir temizlik yapılmamıştır. 2004 yılında faaliyetle olan sanayi sitemizde çamur talaş, kepek gibi maddelerden dolayı alt yapıda tıkanıklıklar meydana gelmiştir. Bu konuyu her platformda dile getirmemize rağmen ve sayın bakanımızın 7 Haziran seçimlerinde belediye başkanına talimat verdikten sonra, 14 ay geçen süreye rağmen herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Birkaç defa sadece vidanjör gelip tıkalı logardan suyu çekerek gitmiştir"

Sanayi sitesinden kim sorumlu?

"İşyerlerinde taşkın ve pis koku tehlikesi her geçen gün artarak devam etmekte olup vidanjör isteyen arkadaşlarımıza belediye personeli tarafından "orası kooperatif oraya bizim bakma sorumluluğumuz yok" diye cevap verilmektedir. Oysaki 2007 yılında 6 bin 541 m2 yollar ve 16 bin 084 M2 parklar ve yeşil alanlar Bayburt Belediyesi'ne devredilmiştir. Şimdi Sayın Başkana soruyorum, burası bir sanayi yatırımı değil mi? Belediyeler Kanunu'nda bahsedilen görevlerinizi yapmakla mükellef değilmisiniz, sanayi esnafına olan bu anlaşılmaz tutumunuzun sebebi nedir?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 8 yıl önce

Bir parça şehir, koskoca sorunlar. demek ki işi parti taassubu yapmadan yapabilecek olana vereceksin. Kimsenin şikayet etme hakkı yok. % 80 oyu ben vermedim. Her yerde sadece reklam için boy boy fotoğraf veren bu ilin başkanları var. onlar sadece karşılama ve gösteriş için mi orda oturuyorlar. yeni sanayi uzakta, eski sanayi çok mu iyi halde yağmur yağınca her yer göl oluyor. işkurdan aldığınız adamlara yatarak para vereceğinize çalıştırsanıza. ama nerde hepsi parti adamı. bir dokun hemen şikayete gidiyorlar. bu memlekette kanun, nizam yok. Bu memlekette olanı ben söyleyeyim. tepedekilere iyi yalakalık, dalkavukluk, şakşakcılık var, bizde birşey yaptıklarını zannediyoruz. velhasıl belediye iyi çalışmıyor ve yönetilmiyor.

Avatar
seko69 8 yıl önce

bunlar iyi günlerimiz.. malum Sayın BAKAN!! belediyenin çalışmalarından dolayı iftihar ediyor, gurur duyuyor.. biz kalkmış bu zihniyetten hizmet, gelişmişlik, şehircilik bekliyoruz.. daha çok bekleriz..bu sitemler, eleştiriler çözüm mü? hayır, çünkü yarın seçim olsun hepimiz yine AKP ye oy vereceğiz.. şimdi burdan beni mhpli, chpli veya fetöcü ilan ederler, gerçekler görmezden gelinir.. 14 yıldır zaten bu yapılmıyor mu? 13 yıldır destek verdiğimiz AK Partinin böyle rezil bir yönetim sergilemesi zaten bize en büyük darbe değil mi?

Avatar
Hakan Çoruh 8 yıl önce

81 ilin en geri kalmış şehriyiz, nüfus her geçen gün düşüyor, milletvekili 2 sen 1 e düştü. Alt yapı yok, yatırım yok, sahip çıkan yok.

Avatar
Imam efemdi 8 yıl önce

Hekes layik oldugu sekilde yoneltilir. Demekki sanayi esnafi buna layikmiski baslarina bunlar geliyor.

Avatar
Memur 8 yıl önce

Bu şehir kadar bahtsız vede bu şehir kadar şanssız bir yer daha görmedim ben 2 yıldır bu şehirdeyim ama keşke gelmez olaydım 2 yıldır 4 tane boruyu döşeyip 1 tane ana cadde 5 tane mahalleye asfalt dökemediler bunları beceremeyen adamlar her gün fotograflarda çaka satsınlar ha şunuda söylemeden geçemeyecem insanlarınız cesaretsiz kimse kimsenin yanlışını söyleyemiyor bu yüzdende herkez kendini bulunmaz bursa kumaşı zannediyor ben önümüzdeki yıl tayinciyim Allah sizlere sabır ve caseret versin.

Avatar
vatandaş 8 yıl önce

Sıla kentin önünde patlayan kanalizasyon borusu ile şehir şebekesi içme suyunun borusunu yapmak için çalışan sözüm ona belediye su ustaları şebeke içme suyu borularının üzerinde çalışıyorlar.boruların uçları açık. çukurda biriken kanalizasyon suyunun içine su şebekesinin borularını batıra çıkara yaptılar. şu mübarek günlerde millete pis su içirdiler. usta diye geçinen bu adamları kontrol eden kimse yok mu. bu milletin hakkını nasıl vereceksiniz. belediyedeki başkan ve vekilleri vicdanınız rahat mı acaba. bunun hesabını nasıl vereceksiniz.

Avatar
İçinizden Biri 8 yıl önce

Size hak ve müstahaktır. Bahsi geçen Bakan, Milletvekili ve Belediye başkanı geldiği zaman el pençe olacağınıza, her zaman sorunlarınızı dile getirmelisiniz. Unutmayın onuda ALLAH yarattı bizleri de saygılarımla.

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Yıllar önce (20 yıl ) arkadaşlar bana soraridiler Türkiye nin valisi olan en büyük köyü neresi...? O zamandan bu zamana çok vali ve belediye başkanı değişti ama arkadaşların dediği değişmemiş. Bayburtlularin değişmesi lazimken onlarda değişmemiş. Yazık bu millete amma söz vardır ya neye layiksaniz o şekilde yonetilirsiniz.