Sahte alkol, kaçak tütün ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı gecesi içkili restoranlarda yaptığı denetlemelerde sahte alkol, etil alkol, ruhsatsız tabanca el geçirdi.

Sahte alkol, kaçak tütün ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi!
Bayburt Postası - Emniyet personeli aldığı bir ihbarı değerlendirdiği operasyonda ise bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirdi.  

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Kaçakçılık suçları ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; 29.12.2019 günü kaçak tütün teslimatı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine yapılan çalışmalarda bandrolsüz ve kaçak olduğu anlaşılan 1 kg’lık ambalajlarda 10 adet Toros 2005 marka kıyılmış tütün, 10 adet President marka kıyılmış tütün ve 10 adet Express marka kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili H.H.T isimli şüpheli yakalanarak hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. 

    
Emniyet güçleri Yılbaşı Tedbirlerine Yönelik içkili restoranlarda yapılan denetimler kapsamında ise, 46 şişe sahte alkollü içki, 2 şişe etil alkol, kristal anason maddesi, ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ele geçirildi, 3 şüpheli şahıs ise yakalandı.  

27.12.2019 günü Bayburt'ta faaliyet gösteren bir içkili restorant önünde işyerine ait araç içerisinde yapılan kontrol ve aramada TAPDK bandrollü orijinal şişelere sonradan sahte alkollü içki doldurulduğu anlaşılan muhtelif markalarda rakı, votka ve viski olmak üzere toplam 46 şişe kaçak alkollü içki ile 2 etil alkol şişesi, 2 adet plastik tüp içerisinde kristal ANASON maddesi, 1 adet şırınga, 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör içerisinde 7 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili işyeri sahibi ve iki çalışanı hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.             

Anahtar Kelimeler:
Sahte Alkol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.