ŞADDER’den Albay Balibaşa'ya ziyaret

Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

ŞADDER’den Albay Balibaşa'ya ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yakın zamanda Bayburt’a Kışla Komutanı olarak atanan Tankçı Kurmay Albay Davut Balibaşa’yı makamında ziyaret ederek, görevinin haırlı olması temennisinde bulunan  ŞADDER heyeti daha sonra hasta olan şehit yakınlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu, yöneticiler gazi Kemalettin Şahin, gazi Nail Fidan, gazi Selami Köksal, gazi Gökhan Açıkgöz, gazi Ömer Doğan, şehit amcası Aslan Eşiyok, genel kurul üyesi Hayrullah Akkoyunlu’nun katılımıyla, Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan şehit Recep Eşiyok’un babası Nurettin Eşiyok ve bir süre önce Trabzon Farabi Hastanesi’nde ameliyat olan şehit Fatih Kostik’in babası Fuat Kostik evinde ziyaret edildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih Zeki Karaaslan 7 yıl önce

Bu anlamlı ziyaretleri gerçekleştirenlerden Allah razı olsun. ŞADDER i tebrik ediyorum