ŞADDER'den üniversiteye kitap teşekkürü

Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu ve beraberindeki heyet Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

ŞADDER'den üniversiteye kitap teşekkürü
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) Başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu ve beraberindeki heyet Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

ŞADDER Başkanı Akkoyunlu, titiz bir çalışma sonucu ortaya çıkan ve ilk baskısı 2003 yılında yapılan Bayburt’un şehit ve gazileri konulu “Bir Hilâl Uğruna Şehit ve Gazileri ile Bayburt” adlı kitabın güncellenip Bayburt Tarihi ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAKÜTAM) bünyesinde yeniden yayımlanmasından dolayı Rektör Coşkun'a teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi niyet ve temennileri için konuklarına teşekkür etti.

'Bir Hilâl Uğruna Şehit ve Gazileri ile Bayburt' kitabının editörlüğünü yapan Yrd. Doç. Dr. M. Yasin Taşkesenlioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, ŞADDER heyeti adına Başkan Akkoyunlu, Rektör Coşkun’a ve Taşkesenlioğlu’na, şehit aileleri ve gazilerle ilgili çalışmalarından dolayı birer plaket verdi.

Anahtar Kelimeler:
ŞADDERHaluk Akkoyunlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AYDIN-ALMANYA 7 yıl önce

"BAYBURT ÜNİVERSİTE,SİNE AÇIK MEKTUP"TARİHİ BAYBURT 12 ASIR,DAN
"ŞEHİT VE GAZİ"ÜNVANINI ALAN KADİM BİR ŞEHİRDİR,DOLAYISIYLA,12 ASIR
21 ASIRA KADAR BÜTÜN "ŞEHİT VE GAZİ,LERİMİZİN,TÜRBELERİNİN RESİMLERİ İLE BERABER,BÜYÜK BİR ESER,TARİHİ BAYBURT,UN TANITIMINA
"KATMA DEĞER "KATACAKTIR,SAYGILARIMIZLA.DISBURG.