Rektör Coşkun'dan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, ‘Milli Dayanışma Kampanyası'na destek sundu.

Rektör Coşkun'dan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek
Bayburt Postası - Türkiye'nin Koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelesi kapsamında başlatılan ‘Milli Dayanışma Kampanyası'na toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor. 

Türkiye'nin Koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 aylık maaşını bağışlayarak öncülük ettiği ‘Milli Dayanışma Kampanyası'na Bayburt Üniversitesi'nden de destek geldi. ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bir aylık maaşını bağışlayarak katılan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Üniversitesi personellerini de bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet etti. 

Rektör Coşkun; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası' ülkemizin yaşadığı bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatması ve toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamasında çok önemli bir adımdır. İhtiyaç sahiplerine destek maksadıyla devletimiz öncülüğünde başlatılan bu anlamlı kampanyaya, başta akademik personelimiz olmak üzere bütün Bayburt Üniversitesi ailesini imkânları dâhilinde destek vermeye davet ediyorum” dedi.

İhtiyaç sahiplerine destek çalışmalarına devletin öncülük etmesi gerektiği düşünülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na, Bayburt üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun başta olmak üzere, üniversitede görev yapan akademik ve idari personeller de yoğun ilgi göstererek, kampanyaya ellerinden gelen desteği sunmaya devam ediyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan 4 yıl önce

Devletimiz var olsun işsiz olanlara ALLAH kuvvet versin herkes elinden geleni yapması lazım burda maaş garantisi olanlar yardım etmeli Bayburt müftüsü ve imamlardan destek gelmeli birer maaş bağışlarlar kurum müdürleri memurları harekete geçmeli var olan yok olana vermeli zekat yoksula verilir ramazan geliyor haydi başlatın kampanyayı

Avatar
müfit 4 yıl önce

sayın yetkililer esnaf siftah yapmıyor iş yerleri kapalı sokağa çıkma deniliyor doğru karar şimdi cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya her elinde olan katılmalı en önce kurum amirleri memurları para onlarda var

Avatar
şeref 4 yıl önce

Ben bu süreçte iyi maaş alan müdür memur ve çift maaşlıların ayrıca bu süreçte namaz kıldırmayan imamlarımızın birer maaşlarını devletimize bağışlayacaklarına inanıyorum

Avatar
millllllli irade 4 yıl önce

İş sakata bindiğinde zor günleri birlikte aşalım.
Araba düze çıkınca malı yandaşlarla götürelimç

Avatar
duşunur 4 yıl önce

sayın hocam umarız ki bu yaptığınız domino etkisi yaratır.işsiz arkadaşlarımızın bir nebzede yaralarına derman olur.

Avatar
Ahmet bey 4 yıl önce

Bende bir asgari ücret maaşımla katıldım birlik beraberliğe ihtiyac olan bugünlerde herkesin 1 maaşını devlete vermesi gerekiyor