Polis teşkilatından huzurevi ziyareti

Bayburt'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında huzurevinde kalan yaşlılar ziyaret edildi.

Polis teşkilatından huzurevi ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında huzurevinde kalan yaşlılar ziyaret edildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğünce organize edilen programda, Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Çelikdoğan ile bazı polisler, Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyarette, huzurevindeki yaşlılarla tek tek tanışan ve sohbet eden Kaya, huzurevi sakinlerinden kendisinden isteklerinin olup olmadığını sordu.

Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri de kendilerine iyi bakıldığını ve buradaki hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, huzurevi yetkili ve çalışanlarına teşekkür etti.

İşte o ziyaretten geriye kalan fotoğraflar: 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.