Polis Teşkilatı 171 yaşında

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Bayburt'ta tören düzenlendi.

Polis Teşkilatı 171 yaşında
Bayburt Postası - Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Bayburt'ta tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Türk Polis Teşkilatının devletin ve milletin bekası, huzur ve güvenliğinin sağlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, canı pahasına görevini ifa ettiğini söyledi.

Teşkilatın geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecekte de askerlerle birlikte bu kutsal görevi yerine getirmeye devam edeceğini belirten Kaya, "Yine bilindiği üzere geçtiğimiz yıldan itibaren ülkemiz iç ve dış şer odaklarının etkileriyle ve terör örgütlerinin birleşmesiyle hain saldırılara maruz kalmaktadır, ancak kadim devletimiz ve milletimiz her zaman olduğu gibi Allah'ın izni inayetiyle bu hain ve zalimlerin başını mutlaka ezecektir." ifadelerini kullandı.

İsa Bülent Kaya, bu sıkıntılı günlerden geçerken Bayburt Emniyet Müdürlüğü olarak kendilerinin de emniyet tedbirlerini en üst seviyeye çıkarttıklarını kaydederek, "Her zaman olduğu gibi Bayburtlu vatandaşlarımızın sağduyusu, milli ve manevi hassasiyetlerinin yüksek seviyede olması sebebiyle ilimiz, ülkemizin en huzurlu kenti olmaya devam etmektedir. Son zamanlarda bu huzura gözünü dikmiş bazı çevrelerin kasıtlı olarak sosyal medya üzerinden 'terörist, canlı bomba yakalandı' ve benzeri dedikoduları çıkartarak hızla yaydıkları görülmektedir. Bu gibi dedikodulara itibar edilmemesini özellikle belirtmek isterim" şeklinde konuştu.
Törene, Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile emniyet mensupları katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir49 8 yıl önce

Emniyet Müdürümüz Adamdır ve özellikle Poliseviyle ilgili söylediklerini de haber yapsaydınız, biraz cesur olun kenan yavuzcu olmayın, bayburt postası

Avatar
Osman 8 yıl önce

Polis Evi ile ilgili çıkan haberlere de cevap vermiş ki diğer siteler onu da haber yapmış. Acaba siz neden değinmediniz? Bayburt Postası'nı biz tarafsızlığı ile sevip, takip ediyoruz.

Misafir Avatar
Murat 8 yıl önce @Osman

Diğer siteler derken, göremedik misafir rumuzlu kardeşim. Bir link atsanız da okusak. Emniyetin kendi sitesinde dahi yok. Postanın görmediğini merak ediyorum ve sizden (diğer siteler haber yaptı demişsiniz) bu haberin linki bekliyorum.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
misafir49 8 yıl önce @Osman

Polis Evi ile ilgili çıkan haberlere de cevap vermiş ki diğer siteler onu da haber yapmış. Acaba siz neden değinmediniz? Bayburt Postası'nı biz tarafsızlığı ile sevip, takip ediyoruz.

Cevap Ver Posta....

Beğenmedim! (0)