Pekmezci, Esentepe mahallesindeki kahvaltıya katıldı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Esentepe Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Pekmezci, Esentepe mahallesindeki kahvaltıya katıldı
Bayburt Postası - Esentepe Mahallesi Güneşli Cami Mahalle Odası’ndaki buluşmaya Belediye Başkanı Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Murat Bilgiç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, İl Göç İdaresi Müdürü Hüsnü Yağmur, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap, Gelecek Partisi İl Başkanı Nazir Güler, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, Esentepe Mahalle Muhtarı Bekir Demir ve mahalle sakinleri katıldı.

Bayburt’taki idareciler ve mahalle sakinlerini bir araya getiren böyle bir organizasyonu düzenlediği için mahalle muhtarı ve beraberindekilere teşekkür eden Belediye Başkanı Pekmezci, “Daha önce bütün mahallelerimizi tek tek gezerek problemleri yerinde tespit etmiştik. Öncelik sırasına göre problemleri bir bir çözüyoruz. Esentepe Mahallesi’nde de daha önce incelemelerde bulunmuştuk. Muhtarımızla birlikte bu mahallenin de problemlerini çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Pekmezci, Esentepe Mahallesi ile birlikte diğer mahallelerde  hizmetleri aksatmadan yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi.

Esentepe Mahalle Muhtarı Bekir Demir ise Başkan Pekmezci ve katılımcılara davetlerine icabet ettiği için teşekkür etti. Muhtar Demir ayrıca gerçekleştirdiği hizmetlerden ötürü Başkan Pekmezci’ye şükranlarını bildirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.