Pekmezci: “Çalışmalarımızı anlatıyor, talepleri dinliyoruz”

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Pekmezci: “Çalışmalarımızı anlatıyor, talepleri dinliyoruz”
Bayburt Postası - Şehirlerarası Otobüs Terminali, Türkistan ve Cumhuriyet caddelerinde esnaf izyaretleri gerçekleştiren Pekmezci, Bayburt’a en güzel şekilde hizmet etmek adına halkla istişare halinde olduğunu belirtti.

Başkan Pekmezci, Elazığ’da meydana gelen ve Bayburt’ta da hissedilen depremin herkesi derinden üzdüğünü söyledi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Pekmezci, “Milletimizin Başı Sağolsun. Haberi aldığımız ilk andan itibaren Afat Koordinasyon Merkezi’yle irtibat halinde destek çözüm ekiplerimiz hazır halde bekletmekteyiz. Afet Koordinasyon Merkezi’nin talimatları doğrultusunda bölgedeki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Rabbim özellikle mevsim şartlarının ağır geçtiği bugünlerde hem çalışma ekiplerinin hem de vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Pekmezci, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem de vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bayburt için bu istişarelerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Hükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.