Pazar günü "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" var

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal,7 Ağustos'ta kentte düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne tüm Bayburtlular'ı davet etti.

Pazar günü "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" var
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal,7 Ağustos'ta kentte düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne tüm Bayburtlular'ı davet etti.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Kobal, mitinge ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile eş zamanlı olarak Bayburt'ta da miting düzenleneceğini söyledi.

İstanbul Yenikapı'daki coşkulu miting ile demokrasi nöbetlerinin taçlanacağını belirten Kobal, "81 ilde aynı şekilde hakla bütünleşerek demokrasi nöbetlerimizi taçlandırıp, şehitlerimizi rahmetle anacağız, gazilerimize teşekkürlerimizi yineleyeceğiz ve Türkiye'mizin de bir daha darbe girişimleriyle anılamayacağını milletimiz gösterecek." dedi.

Kobal, Türk milletinin 15 Temmuz akşamı yek vücut olarak darbecilere karşı dimdik durduğunu anımsatarak, "Çok güzel bir şekilde halkımız gündüz işinde, gece sokaklarda nöbet tutarak demokrasiye sahip çıktı. Halkımız, bu süreçte adeta darbecilere darbe yaptı. Şimdi bu demokrasi nöbetlerimizi ilimizdeki diğer siyasi parti temsilcilerinin de katılımıyla taçlandıracağız. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştireceğimiz bu mitinge tüm Bayburt halkını davet ediyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.