Özbek, karayolları projeleri hakkında konuştu

Özbek, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Bayburt'ta sürdürdüğü ve yeni dönemde gündemine alacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Özbek, karayolları projeleri hakkında konuştu
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili ve AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Bünyamin Özbek, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Bayburt'ta sürdürdüğü ve yeni dönemde gündemine alacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Türker Yörükoğlu, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve Trabzon Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Özbek, yapılan istişareler sonucunda Kop-Vauk Dağı arasında bulunan Bayburt geçişine (Meslek Lisesi önü) alt geçit ve Çaykara-Bayburt karayolu üzerinde Şingah mahallesi kavşağına köprülü kavşak yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

Özbek, şunları kaydetti: 

"Bu projelerin ivedilikle başlayacağı sözünü aldık. Diğer taraftan, Aydıntepe ilçemizi Aşağı Kırzı Köyü üzerinden Bayburt’a bağlayan yolun Karayolları ağına alınacağını ve yol üzerindeki Aşağı Kırzı Köyü köprüsünün de yapılacağını buradan duyurmak istiyorum. Şehrimize hayırlı olsun. Bayburt-Araklı yolu Aydıntepe geçiş kavşağı ve Arpalı Beldesi geçişi modern bir şekilde dizayn edilecek. Bahsettiğimiz bu işlere en kısa sürede başlanacağının teminatını aldık. Bayburt içerisindeki Şingah Mahallesini Çaykara- Bayburt Karayoluna bağlayan köprülü kavşak, Meslek Lisesi önündeki altgeçit, Aydıntepe-Aşağı Kırzı Köyü-Bayburt yolunun karayolları ağına alınıyor olması ve Aşağı Kırzı Köyü Köprüsünün yapımı ve Arpalı ve Aydıntepe Kavşakları şehrimize hayırlı olsun. En kısa sürede bitecek olan Kop ve Araklı Tünelleriyle ulaşımda sorunlarımız çözülmüş olacaktır."
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.