Otogar esnafının teröre tepkisi!

Bayburt Otogarı esnafı, otogarda yer alan Güneydoğu illerinin tabelalarını söktü!

Otogar esnafının teröre tepkisi!
Bayburt Postası - Bayburt Otogarı esnafı, otogarda yer alan Güneydoğu illerinin tabelalarını söktü! Esnafın bu eylemle terör olaylarına tepkisini göstermeye çalıştığı açıklandı! 

Diğer yandan; Kayseri ve Kırşehir’de de Doğu ve Güneydoğu illerine sefer yapan yolcu otobüsleri taşlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Çok cahilce protesto ne alaka g doğudaki tüm insanlar terörist mi sapla samanı karıştırmayalım

Avatar
Aklıselim 9 yıl önce

Bir atasözümüz derki evladım dost kazan dost , düşmanı ananda doğurur ,bir başka atasözümüz öfke gelince göz kızarır öfke dindikten sonra yüz kızarır Bir başka atasözümüzde ise Öfkeyle kalkan zararla oturur demişlerdir bu gibi tepkiler doğru değildir doğru olamaz Suçluyla suçsuzu ayırmalıyız

Avatar
Demokrat Bayburt 9 yıl önce

Saçma sapan bir eylem. Demek ki Bayburt Terminal esnafı bütün kürtleri peşinen PKKlı ilan etmiş. Bu eylemiyle PKKnın ekmeğine yağ sürmüştür.

Avatar
bay 9 yıl önce

Arkadaşlar haklı mücadelemizi sürdürürken ülkemizi ve ilimizi zor durumda bırakacak hatta komik durumu düşürebilecek hareketlerden kaçınmak lazım.Otöbüs firmalarını taşlamanın,doğuya seferleri iptal etmenin,tabelelerini kapatmanın ne faydası var Allah aşkına.Doğudaki firmalarda bayburta gelen firmalara ve yolculara misli muamelede bulunursa Allah korusun bunun vebalini kim verecek?Aklı selimi muhafaza etmek,öfke ile değil ,itidal ve sağduyu ile hareket etmek bu vatana ve memleketimize en büyük fayda olacaktır.Bırakalımda suçlu ile suçsuzu yargımız ve güvenlik güçleri ayırt etsin ve gereğini yapsın.Fitne ile ilgili ayet ve hadisleri bir hatırlayalım.(Ebu Hureyre’den nakledildiğine göre) Resulullah (asm.):

“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.” (Sahihu’l-

Avatar
musa 9 yıl önce

böyle yaparak pkk nın tamda istediğini yapıyorsunuz emin olun ki pkk sizlerle gurur duyuyor

Avatar
murat osmanoğlu 9 yıl önce

sen o il tabelalarını sökerken o illeri kürdistan olrak tanıdın demektir.. yaptığın iş birşeye benzesin istiyorsan bu kafayla bu ülkeyi oturduğun kahvede çay içerken dahi bölersin... Bayburt postası yayın yönetmenine çağrımdır bu haberi haber yapmaktan dahi çıkartmalısınız ülkeyi parçalatmayın.. yeter artık

Avatar
sağduyu 9 yıl önce

yazık cok yazık bizi ne hale düşürdüler...krdeş kavgası çıkartmak isteyenlerin tuzağına düşmeyelim beyler...

Avatar
Muharrem 9 yıl önce

bu duruma tepki gösterecekseniz eğer, 12 yıldır pkk nın palazlanıp silah ve patlayıcı stoklamasına izin veren akepeyi protesto edin. pkk lıları davulzurna ile karşılayan akp,barzaniyi sınırda karşılayan akp, osloda gizli gizli görüşen akp,seçimlerden önce aman olay olmasın diye bebek katiline yalvaranda akp, 400 vekil olsaydı bunlar olmazdı diyende akp, şehit babasına karaktersiz diyende akp. Şimdi söyleyin bakalım o levhalarda yazan illermi daha suçlu yoksa akp mi?