Orgeneral Savaş'tan Vali Odabaş'a ziyaret

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bayburt’ta, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti.

Orgeneral Savaş'tan Vali Odabaş'a ziyaret
Bayburt Postası - 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bayburt’ta, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti.

Bir süre Vali Odabaş'la görüşen Orgeneral Savaş, ziyaretin anısına Valilik Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini aktardı.

Orgeneral Savaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Odabaş  içerisinde Bayburt’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yer aldığı bir tabloyu Orgeneral Savaş'a hediye etti. Orgeneral Savaş da ziyaret anısına Odabaş'a plaket takdiminde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.