Orgeneral Arif Çetin'den Bayburt'ta ziyaretler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Orgeneral Arif Çetin'den Bayburt'ta ziyaretler
Bayburt Postası - Askeri birliklerde denetlemelerde bulunmak üzere Bayburt’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Bayburt Valiliği ziyareti sonrasında Vali Cüneyt Epcim ve beraberindeki komutanlarla İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Orgeneral Çetin, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur tarafından karşılandı. Orgeneral Çetin karşılamanın ardından Bodur’u makamında ziyaret ederek emniyet teşkilatı yöneticileriyle bilgi alışverişinde bulundu.

Bir süre makamında görüştüğü Bodur ve kurum yöneticilerine görevlerinde başarı dileyen Orgeneral Çetin buranın ardından İl Jandarma Komutanlığı’na geçti.

Orgeneral Çetin burada da kendisini karşılayan tören mangasını selamladı. Ziyareti anısına Komutanlık Şeref Defterini imzalayıp, yerleşke içerisinde oluşturulan alana fidan diken Orgeneral Çetin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ile makamında bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanlığı’nda katıldığı toplantı ile ziyaretini sonlandıran Orgeneral Çetin programına devam etmek üzere kurumdan ayrıldı.

 
Bayburt Valiliği’ni de ziyaret etti

Orgeneral Arif Çetin, Bayburt Valiliği’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Orgeneral Çetin, Bayburt Valiliği’ne gelişinde Vali Cüneyt Epcim tarafından karşılandı. Valilik girişinde vatandaşları selamlayan Orgeneral Çetin ziyareti anısına Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Orgeneral Çetin daha sonra Vali Epcim ile makamında bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Temmuz ayında göreve başlayan Vali Epcim’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Orgeneral Çetin, başarı temennisinde bulundu. Burada Bayburt’ta olmaktan memnuniyet duyduğunu da belirten Orgeneral Çetin, Vali Epcim’e misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Vali Epcim ise Orgeneral Çetin’i Bayburt’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydederek teşekkürlerini bildirdi.

Ziyarette Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Komutanı Tümgeneral Münir Güzel, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Orgeneral Arif Çetin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.