Ölüm kavşağı artık daha renkli!

Yapıldığı günden itibaren yaşanan olumsuzluklar, onlarca kaza ve ölüm sonrası, sonunda bir adım atıldı...

Ölüm kavşağı artık daha renkli!
Bayburt Postası - Yapıldığı günden itibaren yaşanan olumsuzluklar, onlarca kaza ve ölüm sonrası, sonunda bir adım atıldı ve tüm dünyada 147 yıldır kullanılan trafik ışıklarının köprülü kavşakta kullanılması gerektiğine kanaat getirildi! 

Gerek konumu gerek işlevselliği gerekse de görüntüsü ile başlı başına bir mühendislik faciası olan "ölüm kavşağına", 147 yıl önce icat edilen ve o yıldan itibaren tüm dünyada kullanılmaya başlanan trafik ışıklarının kurulması için 2 yıl bekleyen yetkilileri tebrik ediyoruz!

Onlarca haber, uyarı, ikaz ve kaybedilen hayatlar karşısında bu rahatlığa, bu vurdumduymazlığa ise 'pes' doğrusu!



Sözünü ettiğimiz aynı yetkililer, çalışmaların hızla devam ettiğini, köprülü kavşağın en kısa sürede trafik lambalarına kavuşacağını müjdeledi. Bu vesile ile "günaydın" diyoruz kendilerine!

Sıra sıra aşağıya dizili kaza haberleri, halktan yetkililere geliyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 9 yıl önce

bu köprü projesini yapan mühendis memnun mu ucubesinden?

Avatar
Ozan 9 yıl önce

bu köprü projesini yapan mühendis memnun mu ucubesinden?