Öğretmen adaylarından Başkan Memiş'e ziyaret

Bayburt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koçyiğit, beraberinde 11 öğretmen adayı ile birlikte Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Öğretmen adaylarından Başkan Memiş'e ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koçyiğit, beraberinde 11 öğretmen adayı ile birlikte Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memiş öğretmen adaylarına çok önemli mesleği ifa edeceklerini belirterek görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Müdür Yardımcısı Koçyiğit ve öğretmen adayları Başkanımız Mete Memiş’e görevinde başarılar dilediler. Şubat ayında yapılan alımda atamaları gerçekleştirilen ve görevlendirildikleri şehirlere gitmeden önce Bayburt’ta bir müddet eğitim görecek olan öğretmen adayları yeni eğitim öğretim yılında Anadolu’nun dört bir yanındaki görev yerlerine gidecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.