Odabaş’tan Memiş'e veda ziyareti

Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan ve ilimizden ayrılacak olan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş’e veda ziyaretinde bulundu.

Odabaş’tan Memiş'e veda ziyareti
Bayburt Postası - Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan ve ilimizden ayrılacak olan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş’e veda ziyaretinde bulundu.

Bir süre Başkan Memiş'le sohbet eden Vali Odabaş, Bayburt’ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğunu dile getirdi.

Türkiye’nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren Vali Odabaş, Bayburt’tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi. Belediye Başkanı Memiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Odabaş’ın Bayburt’ta başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Odabaş’a yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Memiş, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. 

Rektör Coşkun, teşekkür etti

Öte yandan Vali Odabaş'ın ziyaret ettiği Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise Bayburt Üniversitesi için yaptığı çalışmalar nedeniyle Odabaş'a teşekkür etti.

Odabaş da Coşkun'a teşekkür ederek helallik istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal 8 yıl önce

Hangi başarılı çalışmaya imza atmış bu vali...!