O 'mermer çeşmeye' yer aranıyor!

Bayburt Kalesi girişine yapılan ve eleştirilere neden olan mermer çeşme, konumlandırıldığı yerden kaldırıldı!

O 'mermer çeşmeye' yer aranıyor!
Bayburt Postası - Tarihi Bayburt Kalesi girişine yapılan ve eleştirilere neden olan mermer çeşme, alelacele konumlandırıldığı yerden kaldırıldı. Yaklaşık 150 metre geriye ve Kale Park girişine 'öylesine' bırakılan çeşmenin akıbeti ise 'şimdilik' muamma! 

Bayburt'ta ki bir çok çeşme gibi suyu akmayan ve tarihi Bayburt Kalesi'nin dokusuna uygun olmadığı için eleştiri sebebi olan 'mermer çeşme'; ya kaldırıldığı bu köşede çürümeye bırakılacak ya da kendisine uygun görülecek üçüncü bir bölgeye taşınarak faaliyete sokulacak!

Gelişmeleri heyecanla takip ediyoruz!
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köylü 9 yıl önce

akmaz gezer :)))))) ancak bunlardan çıkar işte

Avatar
kaleardi 9 yıl önce

Hala yer bulamadiysaniz: kaleardi caminin yanindaki cesmeyi yenilege bilirsiniz.

Saygilar

Avatar
face 9 yıl önce

Mars'ta su bulundu hayrat lazım o çeşmeyi oraya götürsünler. Not: "ama rengi kızıl olsun yoksa uzaylılar bile söver"

Avatar
Polat 9 yıl önce

Altyapı çalışmalarında bir yeri kazdıktan sonra kapatıp asfalt döken 3 gün sonra tekrar kazan belediyenin devletin parasını nasıl çarçur ettiğini gördük.Muhterem bayburtluların da bu israf ve sorumsuzluk karşısında nasıl uyuduğuna şahit olduk.Çürümeye bırakırlar gibime geliyor.Belediye çok zengin.

Avatar
Kartol 9 yıl önce

4 tane basamağa 65 bin lira gösterenler bu çeşmeyide Allah bilir kaça mal ettiler

Avatar
Seval 9 yıl önce

Bayburt postasi, haber bulamayınca herseferinde çeşmeyi alıp haber yapıyorsun ya bravo sana! Dikkatle takip ediyorum sizin haber diye nitelendirdiğiniz şeyleri. O çeşmeyi kültür müdürlüğü değil de yandaş olarak haberlerini yaptığınız dernek yaptirsaydi eminim haber başliğiniz'' Bayburt'a saraylarda bile olmayan bir çeşme yapildi'' olurdu.

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Önce sen ilk çeşme hakında ki haber yorumlarını tarafsızca yayınla (işine geleni deil) ondan sonra sırf sen haber yapasın diye o çeşmenin yerinide birde ben değiştircem.SAMIMIYET YAHU!

Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Bu böyle olmayacak! En iyisi çeşmeyi savunanları, kısa dönem Anadolu ve Bayburt çeşmeleri üzerine kursa tabi tutmak lazım.