O köyde kamulaştırma başlıyor

Bayburt'un Çımağıl Köyü'nde yapılması planlanan sulama göleti için kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

O köyde kamulaştırma başlıyor
Bayburt Postası - Bayburt'un Çımağıl Köyü'nde yapılması planlanan sulama göleti için kamulaştırma işlemlerine başlanıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatıyla Çımağıl Göleti’nin yapılacağı alanda kamulaştırma yapılacak.

Çımağıl Göleti’nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Merkez Çimağıl Göleti’nin hizmete açılması ile 6 bin 440 dekar araziye su temin edilecek. Bakan Eroğlu, bu tesisin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklarda daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.