O binanın yıkılmasına karar verildi!

Kapalı Spor Salonu için Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından yapılan incelemeler sonucunda yıkım kararı çıktı.

O binanın yıkılmasına karar verildi!
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan Kapalı Spor Salonu için Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından yapılan incelemeler sonucunda yıkım kararı çıktı.

Alınan bilgiye göre, Gençlik Spor Genel Müdürlüğünce incelemeye alınan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından verilen rapor doğrultusunda binanın sağlıklı olmadığı, bu nedenle yıkılması gerektiğine karar verildi.

İl Müdürlüğü, alınan karar sonrası yeni arsa arayışına başladı. Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yapılacak olan yeni salonun en az 2.500 kişilik olmasını talep ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Uygun olan projeyi uygunsuz ve denetimsiz hayata geçirirsen bina çürük çıkar. Yapanlar ve kontrolü yapan devlet görevlilerine suç yok. Kısacası denetimsiz güç felaket olur. Tıpkı bugünlerde konuşulan ve dünya için tehdit olan "İŞİT" gibi.