MHP İl Başkanı Kasap, Dr. İlker Hancı'yı istifaya davet etti!

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı'yı istifaya davet etti.

MHP İl Başkanı Kasap, Dr. İlker Hancı'yı istifaya davet etti!
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Memnune Evsen Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ile Bayburt Devlet Hastanesi'nde artan Covid-19 vakalarının, Bayburt İl Sağlık Müdürü'nün görevindeki zafiyeti yüzünden olduğunu kaydederek, Dr. İlker Hancı'yı istifaya davet etti. Kasap, "Bu zafiyete ve bu başarısızlığa rağmen İl Sağlık Müdürü neden hala istifa etmedi? Yoksa, kara bulutlar dağılınca unutulur, gider düşüncesiyle mi böyle rahat hareket etmekte?Milliyetçi Hareket Partisi ihmalin ve bu kadar can kaybının hesabını sormakla mükelleftir" dedi. 

İşte o açıklama: 

"Ramazan Bayramının ülkemiz, aziz milletimiz, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, gönül coğrafyamızda var olan tüm olumsuzlukların, özellikle ülkemizin de içinde bulunduğu tüm dünyayı etkileyen “Covid 19” virüsünün etkilerinin bir an evvel yok olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Covid 19 salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösterdi. Bu virüsle mücadele eden 4249 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tedavi görenlerin de bir an öce sağlıklarına kavuşmalarını niyaz ediyorum.
 
Ülkemiz, birçok ülkenin aksine virüsle başarılı bir şekilde mücadele etmiştir. Bu etkin mücadelede Cumhurbaşkanlığı sisteminin ve Cumhur İttifakı’nın etkisi açıktır. Cumhur İttifakı, bu ülkenin emniyet şeridi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Ülkemizin ali menfaatlerine hizmet eden Cumhur İttifakı’na bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ayrıca bu ittifaka ve ülkemize kim kastederse karşısında olacağımızın bilinmesini istiyorum.

Bu virüs salgınına karşı sağlık personelimiz en ön cephede, hayatlarını hiçe sayarak görev yapıyorlar. Başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. İlimizde ise virüsün etkisini gösterdiği andan itibaren canla başla çalışan, ailesinden ve normal yaşamlarından feragat eden Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimliğine, doktorlarına, hemşirelerine ve tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı ifade ediyorum. Bayburt Devlet Hastanesi çalışanlarının üstün gayretlerine rağmen, İl Sağlık Müdürlüğünden kaynaklanan zafiyet nedeniyle huzurevinde ortaya çıkan olumsuz tabloya rağmen sürecin hafif şekilde seyretmesini sağlamışlardır.

Bir aile herhangi bir musibet karşısında nasıl kenetleniyorsa millet olarak bu salgın hastalık karşısında kenetlenmek suretiyle aziz milletimiz bu iradeyi göstermiştir. Ancak bu kenetlenme karşısında görevlerini umursamayanları da hoş göreceğimiz anlamına gelmemelidir. Memnune Evsen Huzurevinde ve Bayburt Devlet Hastanesinde Covid 19 vaka sayısındaki artış, İl Sağlık Müdürünün görevindeki zafiyeti nedeniyle ortaya çıkmıştır. Bu zafiyetin sonucunda ise maalesef can kaybı yaşanmış, birçok ailenin ocağına ateş düşmüştür. Bu zafiyete ve bu başarısızlığa rağmen İl Sağlık Müdürü neden hala istifa etmedi? Yoksa, kara bulutlar dağılınca unutulur, gider düşüncesiyle mi böyle rahat hareket etmekte?. Milliyetçi Hareket Partisi ihmalin ve bu kadar can kaybının hesabını sormakla mükelleftir.

Yüce Cenab-ı Allah “Her şerde bir hayır vardır.” buyuruyor.  Bu zor günlerde de aziz milletimizin dayanışması, sağlık ve askeri personelimizin üstün gayretleri, Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanımızın, Bayburt Belediyesinin üstün gayretleri, Vefa Sosyal Destek Grupları, Ülkü Ocakları, Türkav, Kamu-Sen, Kızılay ve birçok STK’nın azimli çalışmaları düşündüğümüzden daha büyük bir aile olduğumuzu bizlere göstermiştir. Bu dayanışma, aziz milletimizin hak ettiği yarınların müjdecisidir.

Eski günlerdeki gibi yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın neşeyle koşuşturduğu bayramları yaşamayı canı gönülden arzuluyorum. Bayram vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Sizleri muhabbet ve en derin duygularımla selamlıyorum."

Anahtar Kelimeler:
Bekir Kasapİlker Hancı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Enver 4 yıl önce

Sayın başkan sizin hiç kimseyi istifaya davet etmek gibi bir hakkınız yok. Kurduğunuz yeni Türkiye'de böyle bir hukuk ta yok. Muktedirler göreve getirir yine muktedirler görevden alır.İstifa etmek de kimin haddine. Sonra siz bila kayd ü şart ( kayıtsı ve şartsız) destek verdiğiniz bir hükumetin bürokratını istifaya davet edemezsiniz. Bu sizi ((artık)) aşar.

Avatar
İsmail Enver 4 yıl önce

Sana tavsiyem;
Yunan işgali altındaki adalarımızın durumunu sor (vatan toprağı namustur).
Türk'ün harem-i ismeti'ne yunan tecavüz etmiş milliyetçilerden çıt çıkmıyor. O ses sizden yükselsin mesela:)
Ha birde semender bir sürüngen türüdür. Sürüngenden bozkurt olmaz. Çok muhterem Bozkurt Semender Ağa :))
Yahut İdlip'te şehit olan Mehmetçiğin henüz dünyaya gelmemiş bebesinin hakkını vergi kaçırarak Amerika'da yurt yapanlara sesini yükselt.
Mesela geçiş garantili otoyollardan,köprülerden,hastahanelerden bahset.
İthalat cenneti haline gelişimizden, Milletin kazanımlarının nasıl bir bir özelleştirme adı altında milletin elinden alındığını anlat.
Suriye politikası ve mülteci sorununun çocuklarımıza hatta torunlarımıza nasıl bir bela teşkil edeceğini dillendir.
Suriyelilerin bombalanma sebebinin onları öldürmek olmadığını Türkiye'ye göçe zorlanarak boşalan bölgede 4 ayaklı kürdistanın(!) ikinci ayağını kurmak istediklerini izah et.

Avatar
Derin Bayburt 4 yıl önce

Bayram arefesinde gereksiz amaçsız boş bir açıklama eğer gerçekten ihmal var deyip de bugüne kadar beklediysen önce senin istafa etmen gerekiyor

Avatar
Lütfü 4 yıl önce

Sn başkan sosyal politikalar müdürü senin arkadaşınmı ona kefil oluyonmu

Avatar
Emmi 4 yıl önce

Yine siyasi ayak güçlü geldi bak aile ve sosyal il müdürü yırttı. İhale il sağlık müdürüne kaldı

Avatar
Bayburt 4 yıl önce

Sayın başkan kaç yıldır sağlık múdürüne saldırıyorsun, aile sosyal politikalar müdürünün bu ihmalde hiç mi kabahati yok ona niye kimse birşey demiyor hakkaniyetli olmak lazım . Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz huzurevi 15 gün içerisinde temizlenip yaşlılar oraya taşınacaktı 1 ay geçmesine rağmen temizlenmek şöyle dursun kapısı açılmadı sor bakalım bu müdür ne yapar ne eder

Avatar
Bayburt 4 yıl önce

Bu zamana kadar huzur evinde 9 yaşlı insan yaşamını yitirdi kovid19 yüzünden.ASP müdürünün makam sevdası vicdanının önüne geçmiş maalesef o kadar soruşturmaya adam hala yerinde yazıklar olsun

Avatar
Bayburt 4 yıl önce

Bir hafta önce CHP il başkanı da bir açıklama yapmıştı Bekir bey aile sosyal politikalar müdürünü arkalamayı bırak da şu memleketin sorunlarını dile getir