Memiş: "Türkiye'nin en parlak sayfalarından biri"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Memiş: "Türkiye'nin en parlak sayfalarından biri"
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mete Memiş, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihteki yerini aldığını belirterek, "23 Nisan 1920’de yakılan hürriyet ve demokrasi meşalesi ile bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk milletinde olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur. Meclisin kurulmasıyla demokrasiye geçişte büyük bir adım atılırken Gazi Mustafa Kemal’in bu anlamlı günü dünya çocuklarına bayram olarak hediye etmesi ayrı bir kıvanç kaynağı olmuştur" dedi.

Memiş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Millet olarak inanıyoruz ki hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak şekilde yaşamaları, barış içinde bir dünyanın da kapılarını açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını tebrik ediyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.