Memiş: "Görev yaparken adaletli olun"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş düzenli olarak gerçekleştirdiği personel toplantıları kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Memiş: "Görev yaparken adaletli olun"
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş düzenli olarak gerçekleştirdiği personel toplantıları kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

"Hepimiz en verimli şekilde çalışmak zorundayız"

Zabıta Müdürü Cavit Türk ve Zapıta personelinin hazır olduğu toplantıda, Başkan Memiş, "Kanunların bize verdiği yetkiyle halkımıza eşit miktarda hizmet vermeye çalışacağız.  Hepimiz en verimli şekilde çalışmak zorundayız" dedi.

Şehrin düzeninin belediyeye emanet olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Memiş şu ifadelere yer verdi:

"Görevlerimizi yaparken adaletli olmalı ve kimsenin hakkını kimseye geçirmemeliyiz. Siz belediyemizin halka bakan yüzüsünüz. Ben hepinize güveniyorum. Bu şehrin düzeni bize emanet edildi.”

Toplantının sonunda zabıta personelinin görüş ve önerilerini not eden Başkan Mete Memiş, zabıtalara görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 9 yıl önce

Şehrin kaldırımlarının işgalini zabıta memurlarımız kimseye farklı davranmadan kaldırsınlar. Belediye Başkanımızın emrini esas alarak. Bekliyoruz.