Memiş: “Daha müreffeh Bayburt için çalışacağız”

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile toplantılarını sürdürüyor.

Memiş: “Daha müreffeh Bayburt için çalışacağız”
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile toplantılarını sürdürüyor.

Yeni iş sezonunda yapılan ve yapılacak hizmetlerin görüşüldüğü toplantıda belediye meclis üyeleri ve idari personel ile bir araya gelen Başkan Memiş, yaptığı konuşmada, “Daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Bayburt için hep birlikte çalışacağız. Bayburt’a olan sevgimizi sadece konuşarak değil, bu şehir için çalışarak, bu şehrin insanına hizmet ederek ifade edeceğiz” dedi.

Memiş, Bayburt’u gönüllerindeki yere taşımak ve kadim tarihinin yanına modern kent kimliğini de eklemek adına istişareye önem verdiklerini ifade ederek, bunun için belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve personel ile sık sık gerçekleştirdikleri bu toplantıların devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 7 yıl önce

Reis reis diye naralar atıyor, onu örnek aldığınızı devamlı övdüğünüzü ve takdir ettiğinizi, hatta reisin yolundan gittiğinizi anlatır durursunuz. Reis koca İstanbulu 5 yılda bataklıktan kurtartı. sizler türkiyenin en küçük ilini bir şehir hüviyetine koyamadınız gitti. bu ne beceriksizliktir? Ozulu Caddesine asfalt dökülmüş bir gidin bakın. hani kalıcı asfalttı. günü kurtarmak adına yapılan bir asfalt..Bayburta 3 milyar girdiği söyleniyor ama ne yazık ki bu para nerelere harcandı diye kimse sormuyor. hele ki paranın başındaki Bakanımız hiç sormuyor. her sene asfalt dök, yamaya yap, korkulukları sök korkuluk tak. paraları çarçur et.. AK Parti 15 yıldır iktidar ve 15 yıldır belediye AK Partide. 15 yılda buraya başbakan, c. başkanı ve bakanlar geldi geçti. bir Allahın kulu da demedi ki ^yav biz bu şehre her geldiğimizde şehir virane, her sene siz yol mu yapıyorsunuz? bu ne bitmez çalışmaydı böyle",, herkes dümenine su taşıyor, paralar heba oluyor, Bayburt yaşanmaz bir şehir yolunda hızla

Avatar
Burak 7 yıl önce

Kimse kusura bakmasın ama Bayburt genel siyasette ne kadar başarılı ise yerelde o kadar başarısız. Yerel siyasetçiler bakanımıza ve vekilimize ayak uyduramıyor. Buradaki yorumları devamlı okuyan biriyim. Bir belediye başkanıyla ilgili en az 1000 tane olumsuz yorum okudum, daha olumluya rastlamadım. Sn. Başkan bundan kendisine hiç mi bir ders çıkarmıyor. Sn. Bakanımız ve vekilimiz bu duruma ne den bir el atmıyor. Valla sonunda, galiba, müzmin kuraklıkta herkesin yağmur duasına çıktığı gibi biz de işbilir yerel siyasetçi duasına çıkacağız.

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Lütven ekmeyimize zam yapmayın başka bişey istemeyiz biz bize yeteriz :((((

Avatar
Bakan 7 yıl önce

Kadim tarih diye diye bu şehri kaderine terkedip en sonunda milattan kalma kadim bir şehre dönüştürecekler :)) Kayyum istirük.

Avatar
Demirözülü 7 yıl önce

Bizim demirözü sizin Bayburt unuzdan daha güzel yoluz yok asfalt tınız yok hiç bir şeyiniz yok dua edin degerli bir bakannımız birde çok çalışkan bir vekilimiz var sayın bakan bu belediye başkanına neden müdahale etmiyor neyi bekliyor para var araç var hizmet yok yok yok kayyum ................

Avatar
Esnaf 7 yıl önce

Başkan 3 yılı geride bıraktınız tek icraatınız yetişmiş agaçları söküp yerine başka agaç dikmek şimdide kalkmış renkli taşlarla süsler yaptırıyorsunuz hani bir terim vardır altı şişhane üstü nemney yol yok bir şey yok siz süse gösterişe çalışıyorsunuz lütfen bırakınız gidiniz 3 yılda gelen paranın hesabı yok demekki beceremiyorsunuz toplantı toplantı bu toplantıları kışın yapıp şuan icraata geçmeli idiniz 3 yıldır ne yapdınız ki kalan 1 yılda ne yapasınız Allah aşkına Naci bey şu işe el atıp şu belediyeye 2 tane mühendis yollayında şu işlere düzeltsin mete başkanda misafir agırlasın.

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Haklısın kardeşim bu şehir insanı hak ediyor az bile yaz tatiline gelenler görsün tr nin 1 numaralı ilini girişte şükür namazı kılsınlar içeri öyle girsinler bize böyle vefa borcumuzu ödedi diye hükümetttt

Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Yahu bıktık usandık böyle bir vasat şehir daha yok güzelim ülkem kalkınıyor belediye gittikçe şehri yaşanmaz hale getiriyor çarşıda aracınıza park edecek bir tane yer yok bıktık usandık kayyum kayyummmmmmmmmmmmm.