Maliye Bakanı Ağbal, vatandaşın nabzını tutuyor

Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığını ziyaret etti, esnaf ziyaretinde bulundu.

Maliye Bakanı Ağbal, vatandaşın nabzını tutuyor
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığını ziyaret etti, esnaf ziyaretinde bulundu.

Bakan Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığını ziyaret ederek il ve ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile parti yöneticileriyle görüştü.

Daha sonra kent merkezindeki Camii Kebir, Şeyhhayran, Mehmet Çelebi ve Kadızade mahallelerinde esnafı ziyaret eden Ağbal, 24 Haziran seçimlerinde Bayburt'tan kimi milletvekili görmek istediklerini sordu.

Bakan Ağbal, ardından partisinin yöneticileriyle kaldığı otelde seçim çalışmalarına ilişkin toplantı yaptı. Toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Bayburt neden bu halde hiç düşündünüz mü?
Çok değil iki yıl önce Dr. Kadri bey milletvekili adayı iken Bayburt'a gelmeyen bakan kalmamıştı.
Bayburt'a gelmeyen iş adamı kalmamıştı.
Şahap bey İstanbul'dan boy boy fotoğraf çektirip iş adamlarını getiriyorum diye afişler asıyorudu.
Nüfusu on bin den az olan yerleşim yerlerinde yüksek okul açılması kanunen yasakken, Demirözü ve Aydıntepe ilçelerine Yüksek Okul açılıyordu.
Köylere halı sahalar yapılıyor, Dr. Kadri Karaoğlu'nun dile getirdiği her meseleye anında koşturup çözüm üretmeye çalışıyorlardı.
Hızlı Tren Baybrut'a hayırlı olsun afişleri asmışlardı. Şimdiki Başbakan, o zamanın Ulaştırma bakanı idi ve Bayburt'ta söz veriyordu.
O zamanın başbakanı Sivil darbe ile makamından alınan Ahmet Davutoğlu Tren Bayburt'a selam vermez mi diyor Bayburt'ta ki siyasetçiler bunu bir söz olarak algılıyor afişleri bastırıp sosyal medyadan reklam yapıyordu.( hangisinin yüzü kızardı?),

Avatar
Mahlast_mahluta 6 yıl önce

Bence bu kadim sehrin milletvekiline ihtiyaci yok. 2de olsa 1de olsa 10 da olsa farketmez mesele sayi degil nitelik meselesi...

Avatar
HŪSRAN 6 yıl önce

Euro ; 5.000
Dolar ; 4.000
Benzin ; 6.000
Kömür ; 1.100.00
Çyrk altn; 285.00
DAP gubresi; 110.00
Demir ton ; 3.100.00
Kira ; 800.00
simit+çay ; 2.5
5 kişi; sabah.öğlen. akşam ; çay simit parası; 37.50×30= 1.175.00 lira ediyor.
çay ve simit hesabını tutturamadılar.
Ekonomi kotu,ahlak dibe vurmuş, eğitim iflas etmiş, yola asvalt döküp, ortasina çizgi çekmekle olmuyor bu işler.Konuşacak bir şey varmı sizce. BENCE YOK.

Avatar
Gada 6 yıl önce

Vekil sayısı 1 düştü diyoruz adam halen daha yorum yapıyor Şahap bey diyor halen daha saksiyi çalıştır Süleyman saksiyi tek vekil çıkacak bayburttan

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Memlekette demokrasiden geçilmiyor sayın bakan neyin nabzını tutuyor bayburtlu un seçme hakkımı var temayül yoklaması yapılır belediye başkanı millet vekili il başkanı parti merkezince atanır sayın bakan müstesna atanmış ların tamamını bir bayburtlu olarak razı değilim birileri millete rağmen kendi menfaat ve istikballeri için bir yerleri ellerinden bırakmaya hiçde niyetleri yok

Avatar
Yusuf 6 yıl önce

Sayın Bakanım, özellikle Bayburt'ta doğrudan size(yani bakanlığınıza) bağlı kurumların amirleri ile ilgili nabız yoklayın. Bayburt'a hizmet etmek için gönderdiğiniz bürokratların Bayburt'un çocuklarını nasıl lime lime ettiğinin nabzını tutun. İl başkanının bu konularla ne kadar ilgilendiğini sorun halka. Yoksa tek vekili zaten Ak parti alacak. Bunların nabzını tutun.

Avatar
Acem 6 yıl önce

Diğer illerin vekilleri hemşehrilerini bürokraside üst sıralara taşır, bizimkilerde özel iş yapmıyorum der, kardeşim genel, yatırım işlerinide yapamıyorsunuz, niye gelip aday olup da iş yapacak insanların önünü kesiyorsunuz, kabiliyetli insanlar vatandaşı ile ilğilenenler gelsin aday olsun..

Avatar
zahitli 6 yıl önce

verin verin kardeşim AKP ye verin oyunuzu VAllaha vuracak diz bulamayacaksınız derdi rahmetli hocam