Maliye Bakan Yardımcısı Bayburt'ta

Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bayburt'a geldi.

Maliye Bakan Yardımcısı Bayburt'ta
Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere dün Bayburt'a geldi.

22. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri'ne katılmak üzere kente gelen Yavilioğlu, ilk olarak Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Cengiz Yavilioğlu, makamında görüştüğü Ustaoğlu ile bir süre sohbet ederek, şehir hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Daha sonra Bayburt Belediyesine geçen Yavilioğlu, burada da Belediye Başkanı Mete Memiş ile görüşerek, çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Cengiz Yavilioğlu, ziyaretlerin ardından Vali Ustaoğlu, Belediye Başkanı Memiş ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Bayburt Kalesi'ne çıktı.

Kale hakkında Mete Memiş'ten bilgi alan Yavilioğlu, Bayburt'ta yapılabilecek çalışmalar hakkında beraberindekilerle görüş alışverişinde bulundu.

Cengiz Yavilioğlu, son olarak 22. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri kapsamında, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Deli Dumrul Şiir Gecesi programına katıldı. 

Yavilioğlu, Bayburt'taki ziyaret ve incelemeleri kapsamında bugün de bir dizi programa katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.