Mahalle mahalle temizlik seferberliği

Bayburt Belediyesi, mahallelerde başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor.

Mahalle mahalle temizlik seferberliği
Bayburt Postası - Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında tedbirlerini sıkı bir şekilde sürdüren Bayburt Belediyesi sterilizasyon çalışmalarına dört koldan ara vermeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında toplu kullanım alanları, umumi tuvaletler, toplu ulaşım araçları, kamu kurumları, ibadethaneler dahil olmak üzere şehrin bir çok noktasında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiren Bayburt belediyesi ekipleri bir yandan da şehrin birçok yerinde aynı anda yıkama çalışması yapıyor.

Şehir merkezi ve mahallelerde devam eden yıkama çalışmalarını cadde cadde, sokak sokak sürdüren ekiplerin bu çalışmalarıyla beraber şehrin tüm noktalarında sterilizasyon sağlanıyor.

Bayburt genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde toplum sağlığı için dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şehrimizin geneline yaydığımız çalışmalarımızla sterilizasyonu olabildiğince sağlamak için uğraşıyoruz.  Biz vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Onlarda lütfen devletimizin belirttiği kurallar çerçevesinde evlerinde kalsınlar ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasınlar. Kendilerinden istirham ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.