Koronavirüs vakalarında düşüş var

Bayburt'taki koronavirüs vakalarında yarı yarıya düşüş var.

Koronavirüs vakalarında düşüş var
Bayburt Postası - Geçtiğimiz hafta sonu 80'i bulan pozitif vaka sayısı bugün 40'a düştü. 

Bayburt'ta bitme noktasına gerilemişken, Memnune Evsen Huzurevi ve Konursu'da çıkan vakalar sonrası geçtiğimiz hafta 80'i bulan hasta sayısı bugün itibariyle 40'a gerilemiş durumda.   

Taburcu olan vatandaşlar arasında mevcut hastaların yanı sıra huzurevinde hayatını devam ettiren yaşlılar ile huzurevi çalışanları da yer alıyor.

Huzurevinden giden yaşlılardan 15'i taburcu olurken, 4'ü hayatını kaybetti, 28'inin tedavisi ise devam ediyor. 3 yaşlı vatandaşa ise Covid-19 hiç bulaşmadı. 

Huzurevi çalışanlarından ise, 11 personel taburcu olurken, 5 personelin tedavisi devam ediyor.  

Öte yandan Memnune Evsen Huzurevi geçici süreliğine kapatıldığı için taburcu olan yaşlılar Sultan Fahriye Kız Yurdu'nda hastabakıcıların gözetiminde hayatlarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif 4 yıl önce

Bugüne kadar toplam vaka nekadar iylesen hasta sayisi toplam ölüm sayısı nekadar halkin bilmesi gerekli toplumun bir kısmı kurallara uyarken bir kısmı da tam tersi

Avatar
gökdeniz 4 yıl önce

bayburt koronaviruzle mücadeleyi beceremedi

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Maaalesef Gerekli Tedbirler Alınmadığı Açık Seçik Ortada Maalesef Sahipsiz Memleket Rabbim Yardımcımız Olsun Sadece Oy Zamanı Vatandaşa Değer Veriliyor .