Kontrolden çıkan tır Akşar'da eve girdi!

Bayburt’ta kontrolünü kaybeden kömür yüklü tır, bir ailenin yaşadığı evin üzerine yuvarlandı.

Kontrolden çıkan tır Akşar'da eve girdi!
Bayburt Postası - Bayburt'ta kayarak kontrolünü kaybeden kömür yüklü tır, bir ailenin yaşadığı evin üzerine yuvarlandı. Tır sürücüsünün hafif sıyrıklarla atlattığı kazada evin bir kısmı hasar gördü.
 
Edinilen bilgiye göre,  Trabzon'dan  Bayburt istikametine doğru giden Özcan Kızılarslan yönetimindeki 49 AY 378 plakalı kömür yüklü TIR,  Bayburt merkeze bağlı  Akşar Köyü'nde aniden bastıran yağmur sonucu kayganlaşan yolda kontrolsüzce kaymaya başladı. Fren yaprak aracı durdurmaya çalışan Kızılarslan, yaklaşık 200 metre kaydıktan sonra yol kenarında bulunan tek katlı evin üzerine yuvarlandı.
 
Bu sırada evin içerisinde bulunan Asım Damar ve eşi, büyük bir gürültü duyarak hemen dışarı fırladı. TIR sürücüsünün yaralandığını ve evin bir kısmının göçtüğünü gören aile fertleri, 112 ve  Jandarma ekiplerini arayarak durumu bildirdi. TIR sürücüsü Özcan Kızılarslan'ın şans eseri hafif sıyrıklarla kurtulduğu kazada Kasım Damar'a ait evin bir bölümü de zarar gördü.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 7 yıl önce

BU YAĞIŞLI HAVADA BU SÜRATTE GİDERSEN OLACAĞI BUYDU.DÜPEDÜZ CANAVAR. SANKİ TABAKANEYE ......... YETİŞTİRİYOR. İNSANLAR AZMIŞ. PARA İÇİN HİÇ BİR ŞEYDEN KAÇINILMIYOR. KANAAT YOK. YA O EVDEKİ İNSANLARA BİRŞEY OLSAYDI. DENETİM YOK. HERKES BİLDİĞİNİ YAPIYOR. DEVLETTEN, KANUNLARDAN KORKAN YOK.