Kemalettin Aksoy, veda etti

2011 yılından bu yana Bayburt’ta görev yapan İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’un emekliye ayrılması nedeniyle Öğretmen Evinde veda yemeği düzenlendi.

Kemalettin Aksoy, veda etti
Bayburt Postası - 2011 yılından bu yana Bayburt’ta görev yapan İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’un emekliye ayrılması nedeniyle Öğretmen Evinde veda yemeği düzenlendi.
 
Vali Ali Hamza Pehlivan’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcıları Mutlu Almalı ile Tamer Kılıç, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İL Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, siyasi parti ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
Vali Pehlivan, yemek sonrası yaptığı konuşmada 43 yıllık görev süreci sonunda emekliye ayrılan Aksoy’un görev süresini verimli ve başarılı bir şekilde geçirdiğini, din hizmetleri anlamında önemli görevler yerine getirdiğini belirtti. Aksoy’un hem yaşı hem görev süresi itibariyle kendinden sonra geleceklere tecrübesiyle rehberlik eden bir yönetici olduğu değerlendirmesinde bulunan Vali Pehlivan, “Bu mesleği icra edenler için emeklilik aslında kağıt üzerinde olan bir durum. Öğretici olanın, hoca olanın mesaisi aslında hayatının sonuna kadar devam eder. Müftü Hoca’mız bundan sonraki yaşantısında da muhakkak alanıyla ilgili hizmet etmeye devam edecektir. Ben bu vesileyle şahsım ve valiliğimiz adına İlimizde vermiş olduğu değerli hizmetlerden, uyumlu mesai arkadaşlığı, kurumun hem donanım hem etkin hizmet açısından bu noktalara gelmesindeki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, emeklilik yaşamında ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.
 
Belediye Başkanı Mete Memiş ise Aksoy’un samimi anlamda yardımsever biri olduğunu ve kendisine bundan sonraki yaşantısında sağlıklı, huzurlu ömürler dilediğini ifade etti.
 
Bayburt’ta hizmet süresinin yedinci yılına yaklaştığını belirten İl Müftüsü Kemalettin Aksoy da organizasyon dolayısıyla Vali Pehlivan’a teşekkürlerini bildirdi. Her şeyin bir sonu olduğunu söyleyen Aksoy, “Devletime 43 yıl 6 ay hizmet ettim. Bu süre içerisinde hiçbir soruşturmam, hiçbir cezam yoktur. Elimden geldiğince, bir beşer olarak görevimi yapmaya çalıştım. Hatasız insan olmaz. Görev sürem boyunca Bayburt’tan gitmeyi hiç düşünmedim. Bayburt’un insanı, havası bana hep yakındı. Bayburt’u sevdim ve burada severek görev yaptım. 20 Mart itibariyle görevim sona erdi. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Hakkım varsa helal olsun sizlerde helal edin.” diye konuştu.
 
Vali Pehlivan program sonunda İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’a Bayburt’a sunduğu hizmetleri anısına plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Kemalettin Aksoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaaş 6 yıl önce

Bayburt müftülüfügü senin gibi bir siyasinin elinden kurtulduğu için şükretmek lazım iyi ki bıraktın müftülügü siyasi hayatında başarılar

Avatar
nazım 6 yıl önce

gitmesine çok üzüldük.çok acı bir kayıp oldu.ALLAH bir daha başımıza getirtmesin

Avatar
Ali 6 yıl önce

BEN BUNUN KADAR POLİTIZE OLMUŞ BIR MÜFTÜ GÖRMEDIM.BIRDE ÇİKMİŞ KANDIL GECRSI HELALLIK ISTIYOR.VA

Avatar
Ali 6 yıl önce

Artık bundan sonra bol bol siyasileri karşılarsın.Bayburt sizin kadar siyasete bulaşmış başka bir m.... tü tanımadı.Zaten bu işleri yapmasaydın çoktan postalanmıştın.Şimdi sıra senden ve siyasilerden cesaret alarak siyaset çukurunun içine düşmüş hoca demeye bin şahit isteyen sayıları epeyce olan sözüm ona imamlarda.

Avatar
Veli 6 yıl önce

Din adamı değil, siyaset adamı idi.Şimdide eski görevine devam etsin. Tarafsızlığını yitirmişti, gittiğine hiç mi hiç üzülmedim.

Avatar
yaşar 6 yıl önce

kimse dünyada razı deil,ahirette kim bilir.müftü ye bak