Kazada ölenlerin sayısı 9'a çıktı!

Bayburt'ta, otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düştüğü kazada ağır yaralanan 12 yaşındaki İranlı Helya Furmehdi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kazada ölenlerin sayısı 9'a çıktı!
Bayburt Postası - Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta, İran plakalı otomobil ile Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait minibüsün, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düştüğü kazada ağır yaralanan Helya Furmehi, 11 gündür tedavi gördüğü Bayburt Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.

Furmehdi'nin cenazesi, buradaki işlemlerin ardından Erzurum'daki İran İslam Cumhuriyeti Başkonsolosluğu yetkililerine teslim edildi.

Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta İran plakalı otomobil, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düşmüştü. Kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düşmüş, kazada 8 kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan yüklenici firmanın Bayburt sorumlusu C.A. ile aynı firmada görevli Ş.A. ve K.Y, çıkarıldıkları mahkemece "birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet vermek" gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
İranlı Helya Furmehdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Bayburt devlet Hastanesinde iyileşmesini beklemek mucizeler. .. Bayburt ve Erzurum'da ki hastaneler intihar etmek ile aynı kategoride. ... reklam varmı bize reklam...

Avatar
alm 6 yıl önce

bu kadar tedbırsız bır iş veren olurmu ben gece işden gelıyorum alm devletı yolda calısma yapıyor her türlü emıyetı almiş kaza yapma oranın sıfır ,hersey önce insan emmıyetı degılmı fakat insanların bu vurdum duymazlıği nın bırde cezayı bedeli olmalı

Avatar
HASAN 6 yıl önce

ŞEHRE BİR MV. VEYA BAKAN GELİNCE HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK VE KAZA OLMASIN DİYE YOLLARI /KAVŞAKLARI KESEN TRAFİKÇİLER BİR ANA YOL BOYLU BOYUNCA KAZILIP BOŞALTILIYOR, TUZAK YAPILIYOR SİZİN HABERİNİZ YOK DEMİ . BU MEMLEKETİN İNSANININ HİÇ Mİ DEĞERİ YOK. EY YETKİLİLER BAYBURT SİZE SADECE OY MU VERECEK.