Kaymakam Haskırış'ın köy ziyaretleri

Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, ilçeye bağlı Alaca, Pınargözü, Suludere, Başpınar, Yazlık ve Şalcılar köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Haskırış'ın köy ziyaretleri
Bayburt Postası - Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, ilçeye bağlı Alaca, Pınargözü, Suludere, Başpınar, Yazlık ve Şalcılar köylerini ziyaret etti.

Kurum amirleriyle birlikte köy ziyaretlerine çıkan Haskırış, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Haskırış, ziyaret için geldiği köylerde ilçe özel idare tarafından yapımı devam eden içme suyu, kaptaj ve yol çalışma alanlarında incelemelerde bulunarak, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışma alanlarındaki incelemelerinin ardından Kaymakam Haskırış, beraberindekilerle Yazlık köyündeki şehit ailesini de ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Kaymakam Haskırış, köy ziyaretlerinin ardından Aydıntepe'ye geri döndü.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Haskırış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.