Kavcıoğlu'ndan hızlı Bayburt turu

Gümüşhaneli Şehit Teğmen Recep Erdoğan'ın cenazesine katıldıktan sonra Bayburt'a gelen Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek başladıığı Bayburt ziyaretinde bir çok etkinliğe katıldı.

Kavcıoğlu'ndan hızlı Bayburt turu
Bayburt Postası - Gümüşhaneli Şehit Teğmen Recep Erdoğan'ın cenazesine katıldıktan sonra Bayburt'a gelen Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek başladıığı Bayburt ziyaretinde bir çok etkinliğe katıldı. 

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Kavcıoğlu, Çatıksu, Oruçbeyli ve Kırkpınar köylerine birer ziyaret gerçekleştirdi.

Demirözü'nde incelemelerde bulunan Milletvekili Kavcıoğlu, Kaymakam Zihni Yıldızhan ve Bayburt Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan'la birlikte Demirözü 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu. 

Buz Parkı açılışını yaptı, sanayi esnafıyla buluştu 

Bayburt AVM'de hizmete Buz Park'ın açılışını da gerçekleştiren Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, işletme sahibi Bozo'dan bilgi aldı. Kavcıoğlu,dün sabah kahvaltısında ise sanayi esnafının misafiri oldu. 

Dün Trabzon'da son yolculuğuna uğurlanan Bayburtlu Astsubay Ünal Bıçakçı'nın cenaze törenine de katılan Kavcıoğlu'nun bugün Ankara'ya gideceği öğrenildi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.