Karaoğlu: "Milletimizin vicdanına havale ediyorum"

MHP Bayburt Milletvekili Kadri Karabey Karaoğlu ve MHP İl Başkanı Süleyman Burç, 1 aylık geçici mühürleme işlemi yapılan Bayburt Özel Aba Ortaokulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Bekir Saliç'ten bilgi aldı.

Karaoğlu: "Milletimizin vicdanına havale ediyorum"
Bayburt Postası - MHP Bayburt Milletvekili Kadri Karabey Karaoğlu ve MHP İl Başkanı Süleyman Burç, 1 aylık geçici mühürleme işlemi yapılan Bayburt Özel Aba Ortaokulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Bekir Saliç'ten bilgi aldı.

Milletvekili Karaoğlu, burada yaptığı açıklamada "Eksikliklere istinaden yapılmış bir uygulama, mevzuat doğrultusunda belli bir süre verilir o eksiklikler tamamlandığı taktirde göreve devam edilir. Eksikliklerin tamamlanmasına fırsat verilmeden okulun direkt mühürlenmesi hukuka aykırı. Ülkemizin şu anda gelmiş olduğu durum göz önünde bulundurulduğunda bu olayı vatandaşın, kamunun vicdanına bırakıyoruz. Ülke terör ile mücadele noktasında kan ağlarken, eğitim kurumlarının bu şekilde uygulamalara maruz kalmaları bizi vicdanen rahatsız etmiştir, eminim ki kamuoyu bundan rahatsızdır. Ben çok değerli Bayburt halkının, milletimizin vicdanına havale ediyorum." dedi.

MHP İl Başkanı Süleyman Burç da yaptığı açıklamada, Türkiye 'nin içinde bulunduğu çetin dönemde eğitim camiasına destek verilmesinin şart olduğunu ifade ederek, "Bu vatana ahlaklı, bilgili, vatanını, Kur'an'ını seven insanlar yetiştiren insanların yanında olmak lazım." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeki zekice 9 yıl önce

sayın vekilim sayın mhp il başkanı 2011 tarihinde kaset sıkandalında devlet bahçeli okyanus ötesini işaret ediyordu şimdi ne oldu

Avatar
ülküdaş aydıntepe 9 yıl önce

yazıklar olsun
bir ülkücü olarak ne hallere kaldık...
cemaatçilerden medet umar hale geldik
onları düşünürken bizi kaybediyorsunuz....
dün akp'nin yaptığı yanlışı bugün biz yapıyoruz...
hem onlar kazansın hem biz kazanalım mantığı...bu paralel pensilvanya, okyanus ekibinin ülkeye ihanetini en iyi bilen ülkücü camia değil miydik. bir vekil için mi bu savrulma....çok yazık....denize düşen yılana sarılır atasözünü hatırlattı bana...

Avatar
hasan 9 yıl önce

anlaşıldı MHP seçim çalışmalarına başlamış

Avatar
habil 9 yıl önce

gözlerim yaşardı sayın vekil sayın başkan bir mendil yollasanız ne iyi olurdu gündemde kalmak için mühüre mercekle baksanız daha iyi olurdu

Avatar
şaşkın 9 yıl önce

Şu politika nelere gebe.Dün Okyanus ötesi bugün Çoruhun tepesi!

Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Olmadı Hiç şık durmadı vekilim iyi tanırım bu tür bir ziyaret sizin düşünceniz olamaz Her kim bu ziyarete gerek gördü ise tavsiyem bu kişinin önerilerini bir çok kere gözden geçirin.Acizane önerim size doğru seçenekler sunacak dostlarınız ve bilgi ve birikimleri çok yüksek amcaoğullarınız var lütfen onları dikkate alın. Önder KARAOĞLU gibi bir danışmanı bir saniye bile yanınızdan ayırmayınız. Düne kadar siyam ikizi olan cemaat ve adı geçen siyasi Erk bırakın birbirlerini tüketip yok etsinler.Biri diğerinden masum değildir. Bunun en yakın şahidi şahsım bir dönem taraftarı oldukları siyasi partinin aday adayları ile yaptıkları pazarlıkları midem bulanarak dinlemiş ve ne kadar dürüst olduklarını tespit etmişimdir Bu insanlardan beklenen fayda birinci dünya savaşında mekkeyi savunan askerlerimize verilen siyanürlü sudan farksızdır.
Sevgili Karabey bu fikri size her kim verdiyse onu kendinizden uzak tutun.
Sevgilerimle

Avatar
sedar 9 yıl önce

Mirzabey rumuzlu fitne. Bak ben soyleyeyim vekil neredeydi. Siz 7 haziran akşamı seçim kararı alıp milleti görüşmeler yapılıyor diye unuttuğunuz zaman zarfında, corumlu nacinin yildizini parlatip caliskan vekil görüntüsü cizmeye çalıştığınızda, sadece varlığı ile dun ihalelerde pay ettiğiniz paraları batburta harcamak zorunda kaldığınızda, corumlu naci yok uyesi iken sağlık bilimleri fakültesinin kararını cikartmamisken dr. Kadri carpikliklarinizi millete anlatiyordu. Bayburtta bayburtlu ile beraber sizin size oy vemeyenlere ettiginiz zulumlerle ugrasiyordu. Senin capin el vermez ama bidaha yazarsan secimler zamaninda yediginiz herzeleri isim isim yazarim. İnsan icine cikamazsiniz. Edepli ol.

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum 3-5 paralelcinin oyunu alacam diye takla atmayın. Düne kadar bu adamlar sizi liderinizi davanızı eleştiriyordu ne tez unuttunuz? Bu zatı muhteremler milliyetçi illerde MHP ye solcu bölgelerde CHP ye Güneydoğuda bize kurşun sıkanlara oy vermedimi? Düne kadar gazetelerinde Syn Bahceliyi yerden yere vurmadılarmı? Uyumayın uyanın dava eğitim vs değil?