Karakaşoğlu, kurum çalışmalarını anlattı

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, kamu kurum ve kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.

Karakaşoğlu, kurum çalışmalarını anlattı
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu kamu kurum ve kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği çalışma ziyaretlerine yenilerini ekleyen Vali İsmail Ustaoğlu Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Devlet Şu İşleri (DSİ) 225’inci Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaretlerine Orman İşletme Müdürlüğü’nden başlayan Vali İsmail Ustaoğlu’nu burada Orman İşletme İl Müdürü Zeynel Yalçındağ ve personeli karşıladı. Kurum faaliyetleri hakkında Orman İşletme İl Müdürü Zeynel Yalçındağ’dan bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu’na ziyareti anısına fidan hediye edildi. Buradaki ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne geçen Vali İsmail Ustaoğlu kurum müdürü Cengiz Karakaşoğlu’yla kurum bünyesinde yer alan Bayburt Gençlik Merkezi ve spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Vali İsmail Ustaoğlu’na gençlik merkezinde yapılan faaliyetler ve gençlik projeleri hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Karakaşoğlu, eğitim öğretim yılı içerisinde gençlik merkezinin hem öğrencilere hem de gençlere yönelik müzik, dil eğitimi, resim gibi birçok alanda eğitim programları düzenlediğini dile getirdi. Merkezin gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden İl Müdürü Karakaşoğlu, “Güzel sanatlar liseleri gibi özel yetenek sınavlarıyla öğrenci alan eğitim kurumları için burada eğitmenler ve gençlik liderleriyle birlikte öğrencilerimizi bu sınavlara hazırlıyoruz. Gerek öğrencilerimizden gerekse gençlerden bu eğitimlerimiz için de herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte merkezimizde daha önce vermiş olduğumuz eğitimlerimize bu yıl da devam edeceğiz.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu’ndan hangi spor dallarında eğitim verildiği bilgisini alan Vali İsmail Ustaoğlu kuruma bağlı faaliyet gösteren Sentetik Çim Saha, Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulunarak ziyaretlerine devam etmek üzere kurumdan ayrıldı.

Son olarak DSİ 225’inci Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu Şube Müdürü Recep Ergen’den sulama ve gölet projeleri hakkında bilgi alarak ziyaretlerini noktaladı. Ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Recep Höl’de Vali İsmail Ustaoğlu’na eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.