Karaaslan'dan Vali Ustaoğlu’na ziyaret

Samsun Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri’ne katılmak üzere geldiği Bayburt’ta Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Karaaslan'dan Vali Ustaoğlu’na ziyaret
Bayburt Postası - Samsun Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri’ne katılmak üzere geldiği Bayburt’ta Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.
Milletvekili Karaaslan ve yanındaki heyeti Valilik Makamı’nda kabul eden Vali Ustaoğlu, aslen kendisinin de Bayburtlu olması sebebiyle Karaaslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Milletvekili Karaaslan, Bayburt’un Türkiye’nin en huzurlu illerinden biri olmasına atıfta bulunarak, “Bayburt tarihinin her döneminde memleketi için elinden geleni her anlamda yapmış bir ilimiz. Bayburt belki küçük ve nüfus olarak az olabilir ama Türkiye siyasetine de kimi zaman yön veren bir şehir. Bu yüzden çok önemli. Umuyoruz ki şehrin gelişmesinde en büyük katkı sizlerin iş birliğiyle ortaya çıkacak. Bunu gözlemliyoruz bizde şu anda. Bunun katkısını da en kısa zamanda hissedeceğiz inşallah.” dedi.

İçişler Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı görevini yürütürken Bayburt’un Asayiş ve Emniyet İstatistikleri’nde sürekli alt sıralarda yer almasının kendisinin de dikkatini çektiğini ifade eden Vali Ustaoğlu ise “Bayburt’ta eğitim gören şu an 8 bin civarında üniversite öğrencisi var. Bu öğrencilerimizi buraya gönderirken anne babaları bu tabloyu gördükleri zaman içleri çok rahat bir şekilde evlatlarını buraya gönderebiliyorlar.” cümlelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu, Milletvekili Karaaslan’a Aydıntepe Halk Eğitim Merkezi’nde kadın kursiyerler tarafından yapılan el işi süslemeli vazo hediye etti.

Milletvekili Karaaslan’a ziyareti esnasında Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve partililer eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
çiğdem Karaaslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.