Kapalı Halk Pazarı 2019’da hizmette

Bayburt şehir merkezi Tuzcuzade Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Halk Pazarı’nın inşaatı devam ediyor.

Kapalı Halk Pazarı 2019’da hizmette
Bayburt Postası - Belediye Başkanı Mete Memiş’in vaatlerinden biri olan Kapalı Halk Pazarı 2019 yılında hizmete girecek. Yaklaşık 1.5 ay önce inşaatına başlanan Kapalı Halk Pazarı’nın kaba inşaatı kısa bir sürede bitme aşamasına geldi.

Tuzcuzade Mahallesi’nin Bacanaklar mevkisinde 3 bin 600 metrekarelik bir alanda inşa edilen pazar yerinin Bayburt’ta önemli bir eksikliği giderecek. Yıllar içinde eğreti çözümlerle çokça yer değiştiren ve her gittiği yerde birçok olumsuzluğu da beraberinde götüren halk pazarının yeni yerine kavuşacak olması, pazarcıları olduğu kadar daha merkezi bir noktada olması dolayısıyla vatandaşı da sevindiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bamsibeyrek 5 yıl önce

Gercekten cok buyuk bir ihtiyacti en azindan karda kisda millet sıkınti cekmez turkiyede hele batidaki butun illerde olan bir ihtiyacin bayburtada gelmesi guzel bir icraat

Avatar
Ozan 5 yıl önce

Hayırlı olsun

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Mantıklı bir icraat teşekkürler.