Kahrıman'dan dolmuş denetimleri

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, şehir merkezi ve Baberti Külliyesi güzergahında görev yapan özel halk otobüslerini denetledi.

Kahrıman'dan dolmuş denetimleri
Bayburt Postası - İncelemeleri kapsamında şehir merkezi ile Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi hattında çalışan dolmuşa binen Kahrıman, öğrencilerle sohbet etti. Şoförlerin sorunlarını dinleyerek bazı tavsiyelerde bulundu. Başkan Kahrıman, yolculuğu sırasında araçta bulunanların dolmuşlarla ilgili talep ve önerilerini aldı.

Kahrıman konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, denetlemeler kapsamında şoförlere daha iyi hizmet etmeleri gerektiğini anlattıklarını belirterek şunları kaydetti:

”Hepimiz burada bir aileyiz. Şimdi bizim yapacağımız işler en başta herkesle diyalog içine girmektir. Şoförlerimizle görüşüp; yaptıkları işin hizmet olduğunu ve yolculara daha hizmet etmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan bazı ufak tefek şikayetler alıyoruz. Bizler de şoförlerimizle bir araya gelerek istişare yapıyoruz. Biz bu şehirde, ne kadar çok memnun yolcular taşırsak o kadar çok kazanırız. Oda olarak bütün şoförlerimizle görüşeceğiz. Şoförlerimizin kılık kıyafetlerine, sakal düzenine kadar dikkatli olmalarını anlatıp, gerektiği zamanda denetlemelerde bulunacağız. Biz yolcuya nasıl hizmet edilirin peşindeyiz. Biz verdiğimiz bu hizmeti daha kaliteli hale getirerek farkımızı ortaya koymaya çalışacağız. Allah’a şükür ki şoförlerimiz hakkında bize herhangi bir şikâyet olmadı. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Bu mutluluğumuzun devamını istiyoruz ve bunun içinde şoförlerimizle görüşeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.