Kadızade Mahallesi Otoparkı’na ilk kazma vuruldu

Bayburt Belediyesi, Kadızade Mahallesi Otoparkı çalışmasını başlattı.

Kadızade Mahallesi Otoparkı’na ilk kazma vuruldu
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Bayburt’ta otopark sorununa çözüm üretecek projelere bir yenisini daha ekledi. Tamamlandığında, Bayburt’un en işlek noktası Cumhuriyet Caddesindeki park sorununa bir nebzede olsa çözüm üretecek olan 150 araç kapasiteli Kapalı Otopark ve Hükümet Meydanı projesinin yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Bayburt Belediyesi, Kadızade Mahallesi’nde yapılacak otoparkın da inşasına başladı. Kadızade Mahallesindeki eski Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu’nun yanında bulunan alana yapılacak olan otopark için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

70 araç kapasiteli olacak

Otoparkın yapılacağı alanda bulunan kullanılamaz durumdaki depo binasının yıkımına başlanırken tamamlandığında 70 araçlık kapasiteye sahip olacak projede çocuklar ve mahalle sakinleri de unutulmadı. Otoparkın üstünde çocuklar için oyun alanları tasarlanırken, mahalle sakinlerinin de çocukları oynarken oturup dinlenebilecekleri  sosyal donatılar oluşturulacak. Böylece Kadızade Mahallesi oldukça kullanışlı ve komplike bir alana kavuşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
PRF METİN ŞENTÜRK 7 yıl önce

tarihi BAYBURTA DEVASA PROJELER,
A-ŞEHİT OSMAN DAĞINA TÜNEL AÇILMASI,
B-KALE ALTINDAN TÜNEL AÇILMASI
C-TÜNELLERE TÜRİSTİK DÜKKANLAR YAPILMASI,
D-TANITIM,KENT KONSEYİ OLUŞMASI,2 AYDA BİR TOPLANMASI,G.HANE GİB
E-3 AYDA BİR KOMŞU İLLERİN BELEDİYE BAŞKANLARI VE S.T.K BİRARAYA
GELMELİ,PROJE ÜRETİLMELİ*GURUR KİBİR OLMAMAMALI.TŞEKÜR
ÖNEMİNE BİNAEN:SİT ALANI OLAN ÇORUHUN HER İKİ TARAFI AÇILMALI.