Jandarmadan drone ile trafik denetlemesi

Jandarmanın drone ile gerçekleştirdiği trafik denetlemesinde 11 araç sürücüsü hakkında cezai işlem uygulandı, 4 araç ise trafikten men edildi.

Jandarmadan drone ile trafik denetlemesi
Bayburt Postası - Bayburt İl Jandarma Komutanlığı bağlı ekipler, bugün Bayburt-Araklı yolunda dronelerin de kullanıldığı havadan ve karadan trafik denetimi yaptı. 

Denetimlerde, 11 araç ve araç sürücüsü hakkında cezai işlem uygulanırken, 4 araç trafikten men edildi.

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, hem karadan hem havadan denetimlerin arttırılarak devam edeceğini, vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri ve ilde meydana gelen trafik kaza sayısını en aza indirebilmek adına gereken tedbirlerin alındığını, yapılan tüm denetim ve işlemlerin halkı denetlemeden çok, hatırlatma ve bilgilendirme amaçlı olduğu kaydedildi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri ve ilde meydana gelen trafik kaza sayısını en aza indirebilmek adına gereken tedbirlerin alındığını ifadesine katılmıyoruz, Jandarma Bayburt kaza istatistiklere göre kaza olma riski fazla olan yerlerde önlem almıyor, buralar da yeni kazaların olmaması için iyileştirme ve uyarı yapma girişimlerinde bulunmuyor, sadece ceza kesme amaçlı uygulamalar yapıyor. Vatandaşın güvenini düşünen bir anlayış kaza olma riski en fazla olan veya daha önce bir çok kez kaza olan yerlerde uygulama yapar .
Kamuoyuna Saygılarımızla

Misafir Avatar
Misafir 3 yıl önce @Vatandaş

Ne guzelde yazmissin, katiliyorum. Kazaya davetiye cikartacak binlerce yol ve guzergahlar var onlarin yapimi icin emek sarfetseler daha iyi olur

Beğenmedim! (0)