İyi Parti'den Bayburt için kanun teklifi

İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Bayburt’un 1 olan Milletvekili sayısının 2'ye çıkarılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına kanun teklifi verdi.

İyi Parti'den Bayburt için kanun teklifi
Bayburt Postası - Konuyla ilgili bilgi veren İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Milletvekili Bedri Yaşar'ın Bayburt ziyaretinde konuyu kendilerine aktardıklarını ve Yaşar'ın meclise kanun teklifi sunduğunu belirtti. 

Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'a teşekkür eden Kırıcı, şu açıklamayı yaptı: 

“Kısa bir süre önce İYİ Parti Bayburt il teşkilatımızı ziyaret eden Samsun Milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar’a, Bayburt Milletvekili sayısının bire düşürülmüş olmasının şehrimiz açısından olumsuzluklarını anlattık. Bize hak veren ve bu konunun çözümü için bir kanun teklifi hazırlayacağını belirten Sayın Yaşar, 28 Aralık 2018 tarihinde Milletvekili sayısında değişiklik yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına kanun teklifi vermiştir. Kendisine bütün Bayburtlular adına çok teşekkür ediyor, bu konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.” 

Her ilin en az iki milletvekili bulunmasına rağmen Bayburt’ta sadece 1 milletvekili olduğunu, bunun ise demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan temsiliyete gölge düşürdüğünün belirten İYi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına verdiği kanun teklifi şöyle:

 

Anahtar Kelimeler:
İYİ PartiBedri Yaşar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALPEREN 5 yıl önce

AKP VE ORTAĞININ OYLARIYLA REDDEDİLİRSE ŞAŞIRMAYIN TEŞEKKÜRLER SN. SAMSUN MİLLETVEKİLİ

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Sayın vekilimiz teşekkür ederiz

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Fethani battal red oyu vermiştir :)

Avatar
zahitli 5 yıl önce

vay anasını bizim hakkımızı samsun vekili temsil ediyor Şaka gibi nerdesin ey Akp Vah bayburtlum vah kimlere oy verdin sen

Avatar
İstanbul'un Fethine Malazgirtten Yetişen Dönüşte Mohaçta yaralanıp Çanakkale'de şehit düşen bir vatandaş 5 yıl önce

İyi güzel de bizim o bir milletvekilimiz nerede gören varsa haber versin.Olmayan bir vekilimiz daha mecliste yer kaplamazsa çok da kayıp olmaz.Yine de çok teşekkür ederiz.Bayburt'a vekillerden bir hayır geldiğini sanarak iyiliğimizi düşünmüş.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

MHP Kesin red verir. Sebebi beka der. Yada kendileri veremediği için biz istemezük derler.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Bu işi büyütmemeliyiz fetani beyi tenkit etmeye hiç bir hakkımız yok keşke %82 rey verdiğimiz sevgili cumhurbaşkanı bir el aysaydı

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Vay hainler vay