İnşaat işçisinin feci ölümü!

Bayburt'ta, çalıştığı inşaatın 8. katından düşen işçi öldü.

İnşaat işçisinin feci ölümü!
Bayburt Postası - Bayburt'ta, çalıştığı inşaatın 8. katından düşen işçi öldü. Zahit Mahallesi Kudret Sokak'taki bir apartman inşaatında çalışan Ahmet Eraslan (50), 8. katta iskele üzerinde sıva yaptığı sırada, henüz bilinmeyen bir  nedenle düştü.

Eraslan'ın düştüğünü gören diğer inşaat çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine, olay yerine 112 sağlık ekipleri geldi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eraslan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası Bayburt Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı, inşaat alanında inceleme yaptı. 

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Eraslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
6969 8 yıl önce

Baret yok , önlem yok, iskele sistemi iş güvenliği yok , çadır yok, Gitti bir can Allah rahmet eylesin

Avatar
Şeyda 8 yıl önce

Dayım Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun. Bizleri yaktın dayım

Avatar
Ahmet Çağıldak 8 yıl önce

Yasa yok, sosyal güvenlik yok, işçi hakları güvencesi yok, sendika yok, bilinç yok, yok oğlu yok. Türkiye böyle. Bir kaç Ortadoğu ve Afrika ülkesinden halliceyiz o kadar. Sakın kimse şikayet etmesin, çünkü bu onların çoğunun desteklediği bir sistem.

Avatar
safo 69 8 yıl önce

yazik

Avatar
halil sancak 8 yıl önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun kederli ailesine Allah sabırlar versin

Avatar
Ensar Altuntaş 8 yıl önce

Allah rahmetiyle muamele eylesin.Allah güç kuvvet versin yakınlarına.