İkişer ikişer satılıyor

Bayburt Belediyesi'nin satışa sunduğu Şehit Osman villaları, ikinci ihalede de rağbet görmedi!

İkişer ikişer satılıyor
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, Şehit Osman villalarının satış ihalesini gerçekleştirdi. Bayburt Belediyesi adına kayıtlı Tuzcuzade Mahallesi Şehitosman Dağı mevkisinde bulunan 16 tripleks daire, açık teklif usulü ile satışa çıkarılan villalardan yine sadece 2’si satılabildi.

Bayburt Belediyesi tarafından satışa sunulan Şehit Osman Villaları’nın ikinci satış ihalesi de ilgi görmedi. 2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde Bayburt Belediyesi’nde gerçekleşen açık artırma usulüyle yapılan satışa sadece 1 kişi başvurmuştu. 145 bin liradan açık artırmaya sunulan ve 175 liraya mal olduğu belirtilen 20 villadan sadece 2 villa satılırken, ikinci defa yapılan ihalede yine 2 villa alıcı buldu.

Her şeyiyle anahtar teslimi yapılacak olan villaların satılamaması Bayburt Belediyesi’ni kara kara düşündürüyor. Belediyeye gelir sağlamak amacıyla hayata geçen projeye göre satış ihalesine katılımın düşük olması aynı zamanda açık teklif usulüne göre yapılan satış bedelinin de düşük kalmasına neden oldu.

Öte yandan Bayburt Belediyesi tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre sadece 2’si satılan 20 villadan 18’inin Kasım’da yeniden satış ihalesi yapılacağı belirtilirken, Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre ise 16 adet villanın satışa çıkarılacağının belirtilmesi merak konusu olmuştu.

İLGİLİ HABERLER: 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turhan Kocatürk 9 yıl önce

almayi düsündüm sonra vaz gectim yerini gidip gördükten sonra 175 bin lirayi oraya akilli olan gömmez 150 bin merkeze veya hastanen oradan alir 25 cepte kalir brnce cok yanlis bir proje...okadar cok ihale etsinlerki kimse oraya oladar para gömmez...

Avatar
Sevgi Eraslan 9 yıl önce

Emin olun bende almayi düşünüyorum ama fiyatı duyunca şok oldum istanbul Sultanbeyli de mis gibi villalar sadece 200 lira metropol şehirden bahsediyoruz yanlış olmuş kesinlikle satilmaz fiyatlar çok uçmuş...

Avatar
evren kalac 9 yıl önce

yeşil dikene kadar beton diktiler,bunlar şeytanın hizmetkarı,milletin değil.koca bayburt iğrenç görüntüye sahip.dikkat çeken üç yapı var.kale,gençosman ve saat kulesi.hepsi en eski yapılar.yeniler olmayan mühendislik ve sanat anlayışı ile yapılmış,sonuç ortada.kıraç bayburt istemiyoruz,yeşil bayburt istiyoruz

Avatar
Gürsel Karapınar 9 yıl önce

Çok çirkin bir görüntüye sahip, blok halinde site yapsalar daha mantıklı ve doğru olurdu, rezalet bir proje, arazi,arsa mı bulamadılar..Buraya şehitlik yapılması da
yanlış bir projedir..O tepenin tek projesi vardır, ağaçlandırma...
Fenerbahçe maçını önemsiyorum ,en az elli gazeteci gelecek memleketin halini
görsünler, yazsınlar ,çizsinler belki yüzümüz kızarır....Mete Memiş bey'e Allah yardım ede....!!!!!

Avatar
HARUN YANGÖZ 9 yıl önce

SAYGI DEĞER HEMŞEHRİLRİM YAPILAN BUYANLIŞ YAPILANMAYA NİYE DUR DEMİYORSUNUZ BAYBURTTA VİLLA YAPILACAK ARAZİ KALMADIMI? BU GÜZELİM TARİHİ MEKANIN ÇEVRESİNİ BÖYLE BETONLAŞTIRIYORLAR BU NASIL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI BU YANLIŞTAN DERHAL VAZ GEÇİLİP O BÖLGE TAMAMEN YEŞİLLENDİRİLMELİ,AĞAÇLANDIRILMALI BAYBURDA TARİHİ İLE BÜTÜNLEŞEN BİR MESİRE YERİ KAZANDIRILMALIDIR.YANLIŞA DUR DEMEK LAZIM. TEVAFUK OLMUŞ VİLLALAR SATILMAMIŞ DERHAL SATIŞTAN VAZ GEÇİLİP YIKILMALILAR.TEPE EN ALT ETEKLERİNDEN İTİBAREN KORUMA ALTINA ALINMALI. ALLAH AŞKINA BU ÖNERİMİ DİLE GETİRİN VE BU GÜZEL MEKANI KURTARIN.SELAM VE DUA İLE (Arabistan çöllerinde ağaç yetiştiriliyorda burada niye olmasın)

Avatar
Gürsel Karapınar 9 yıl önce

Harun Yangöz kardeşimizde iktidara karşı...:):))))