İki ayrı operasyonda 4 kişi yakalandı!

Bayburt'ta polisin gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda 4 kişi yakalandı.

İki ayrı operasyonda 4 kişi yakalandı!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmalar, koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınarak hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında N.Ç., T.K. ve K.A. isimli şahısların, Bayburt'u güzergah olarak kullanıp uyuşturucu madde nakledebileceği değerlendirilmesi üzerine şahısların kullandığı araç kent girişinde durduruldu.  Yapılan aramalar sonucu gizli bölmelere saklanmış olan 4,92  gram kokain maddesi, 3 adet ecstacy hap, 0,85 gram toz esrar maddesi ve 1,42 gram esrar maddesi ele geçirildi.

N.Ç isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan, T.K. ve K.A. isimli şahıslar hakkında ise uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Diğer operasyonda ise, Ö.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde nakledebileceği değerlendirilmesi üzerine şahsın kullandığı araç uygulama noktasında durduruldu, yapılan incelemelerde üretimi resmi makamların iznine veya satışı yetkili tabip tarafından düzenlenen reçeteye bağlı olan 7 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Ö.Y. isimli şahıs hakkında da uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 4 yıl önce

Uyuşturucu maddeler Bayburtumuza hiç yakışmıyor

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Emniyetimize Teşekkür Ederiz

Avatar
Veli 4 yıl önce

Emniyetimizi tebrik eyorum...Ailelere büyük görev düşüyor.Çocuklarımız ile çok daha fazla ilgilenelim,vakit geçirelim...Arkadaş çevresine,sosyal paylaşımlarına dikkat edelim...