Huzur ve güven denetimlerinde 3 kişiye gözaltı

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 69 polisin katılımıyla kent merkeze ile Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde 7 uygulama noktasında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 411 kişiye kimlik sorgulaması yapıldı. İşte detaylar...

Huzur ve güven denetimlerinde 3 kişiye gözaltı
Bayburt Postası - Ülke genelindeki huzur ve güven uygulaması kapsamında Bayburt'ta denetimler gerçekleştirildi. Bayburt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 69 polisin katılımıyla kent merkeze ile Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde 7 uygulama noktasında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 411 kişiye kimlik sorgulaması yapıldı.

Denetimler kapsamında 191 aracın sorgulaması gerçekleştirilirken, sorgusu yapılan şahıs ve araçlara çeşitli eksiklikleri nedeniyle toplam 4 bin 191 lira ceza uygulandı. Asayiş, narkotik, mali, terör, organize, kaçakçılık, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin yer aldığı uygulamada, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 3 kişi gözaltına alındı.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural ile uygulama noktalarında ziyaret etti. Ustaoğlu, uygulama noktalarında ekiplerce sorgusu yapılan vatandaşlarla sohbet ederken, uygulamalar hakkındaki görüşlerini de sordu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.