Hükümet Konağının yüzde 85'i tamamlandı

Vali Cüneyt Epcim, yapımı tamamlanmak üzere olan yeni hükümet binasında incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağının yüzde 85'i tamamlandı
Bayburt Postası - İnşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının yüzde 85 oranında tamamlandığı binayı dolaşan Vali Epcim, yüklenici firma yetkilileri ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) kontrolörlerinden bilgi aldı.

Vali Epcim, yirmiye yakın kamu kurumunu bir araya toplayarak vatandaşlara hızlı ve etkin hizmet sunulacak yeni hizmet binasında çalışmaların 5 bin 600 metre kare alanda devam ettiğini dile getirdi. Projenin yoğun çalışmalar neticesinde tamamlanma aşamasına geldiğine dikkat çeken Vali Epcim, “Bu yatırımın ilimize kazandırılması noktasında gösterdikleri takdirleri dolayısıyla başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve bir dönem önceki Maliye Bakanımız, şimdiki Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal’a şükranlarımı arz ediyorum. Özverili çalışmalarıyla bir yıl gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanma aşamasına getiren yüklenici firma ile bu süreci yakından takip eden TOKİ yetkililerine de aynı şekilde teşekkür ediyorum.” dedi.

Geçen yıl yapımına başlanan yeni valilik binasında hizmet birimlerinden ayrı olarak 400 kişilik yemekhane, 170 araç kapasiteli otopark, toplantı salonları ile resmi ziyaret ve törenlerin gerçekleştirileceği bölümler de yer alacak.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Hükümet Konağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 4 yıl önce

Arkadaşlar hizmeti her zaman takdir etmek lazım, mimari olarak yapılan eser güzel tebrik etmek lazım;
Lakin diğer bir yorum da arkadaşımız yapılan eser niye yıkılsın dedi, doğru, niye yıkılsın, fakat bu eserin yerinde olan eski polis okulu binası sağlam olduğu halde yıkıldı, bu mantığa baktığımız zaman ,insan olabilir mi? diye soruyor.
Bu binanın eser olarak kazandırılması doğru, fakat kafasının dikine giden iş ve doğru olmayan bir yer tercih edilmesi ve sağlam binanın yıkılıp yerine yeni bina yapılması o derece yanlış.
Eser güzel mi, tabiki güzel, lakin , lakin, lakin ....

Avatar
vah vah 4 yıl önce

paracıklara yazık olacak çünki yıkılacak demedi demeyin

Misafir Avatar
ALOŞ 4 yıl önce @vah vah

yapılan niye yıkılsın gardaş

Beğenmedim! (1)
Avatar
sadettin 4 yıl önce

külliyeye özenilmiş

Avatar
Kete yiyen adam 4 yıl önce

Bayburdlu salih ağzındakş baklayı çıkar ne demek istirsen lakinmiş işiniz gücünüz eleştirmek sırf ak parti yaptı diye siz yapsasa ne güzel ettik dersiiz

Avatar
Omer 4 yıl önce

1989 yilinda Bayburtumuzu il yapan Rahmetli Turgut Ozal, 1990 yilinda Bayburt’a ziyarete gelmis, bizler 9-10 yaslarinda Bayburt Anadolu Lisesi’nin ilk ogrencileriyiz. Iste o yil. Ozal’in tarihi konusma yapacagi meydanda bulunan bu binada hummali calisma vardi, acilisa yetistiriliyordu. Sehirin en gozde ve en yuksek binasi idi, 30 yil gecmis aradan.