Hayvan pazarında inceleme

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kurban Bayramı dolayısıyla kurulan hayvan pazarında incelemede bulundu.

Hayvan pazarında inceleme
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kurban Bayramı dolayısıyla kurulan hayvan pazarında incelemede bulundu.

Memiş, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ile hayvan pazarını gezdi. Memiş, Veteriner İşleri Müdürü Raif Kalekahyası ve veteriner Muhammet Mesut Çavdar'dan bilgi aldı.

Memiş, burada yaptığı konuşmada, kurbanın toplumsal manada sosyal boyutu ağır basan dini bir olgu olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı'nda insan ve hayvan sağlığı açısından hem de çevre duyarlılığı bakımından en temiz ve sağlıklı kurban kesimi yapılabilecek yerleri belirleyerek, vatandaşlarımızı oralarda kurban kesmeleri konusunda bilinçlendiriyoruz" dedi.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.