GİB, Bayburt'ta iki memur alacak

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılması beklenen kamu personeli alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı.

GİB, Bayburt'ta iki memur alacak
Bayburt Postası - Gelir Uzman Yardımcısı alımı için 1000 kişilik kontenjan açıldı. Bayburt'a Demirözü ve Aydıntepe ilçeleri olmak üzere iki memur alınacak. Başvuru süreci, şartlar ve şehir kontenjan dağılımları belli oldu.

Türkiye genelinde yapılacak olan kamu personeli alımları için merakla beklenen personel alımı ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde bakanlık tarafından  yapılan açıklamalara göre Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından 2 bin 500 kişilik kontenjan ile personel alımı yapılacağı açıklanırken; 27 Ekim 2020 Resmi Gazete ilanında yer alan bilgilere göre söz konusu alımlara dair 1000 kişilik kontenjan açıldı. 
 
Başvuru Şartları

Başvuru yapacak olan adayların 35 yaş şartına uygun olmaları gerekiyor. Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan adayların başvuruları kabul ediliyor. 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavının KPSS P48 türünden 70 puan almış olmak şartı aranıyor.

Başvuru yapacak olan adayların 9-20 Kasım 2020 tarihleri arasında sınav GİB resmi internet adresinden online olarak başvuru yapması mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.