Freni boşalan araç şarampole yuvarlandı

Kuran Kursu için toplanan yardım malzemelerini taşıyan araç frenlerinin patlaması sonucu şarampole devrildi...

Freni boşalan araç şarampole yuvarlandı
Bayburt Postası - Kaza bu sabah saatlerinde Bayburt Araklı yolunda meydana geldi. Araklı’da hayırsever bir vatandaş tarafından Bayburt’taki Kuran Kurslarına bağışlanan gıda malzemelerini taşıyan 69 AN 415 plakalı kamyonet, Bayburt-Araklı karayolu arasındaki Tilkibeli mevkiinde hararet yaparak durdu.

Arızayı gidermek için araçtan inen şoför Mükerrem Kelleci ve araçta bulunan İlhan Kelleci aracı tamir etmeye çalışırken, motor kısmında bir patlama oldu. Frenlerinin patladığı anlaşılan araç, üzerindeki yükünde ağırlığıyla bir anda hareket etmeye başladı. Yaklaşık 20 metre ilerleyen araç, daha sonra şarampole yuvarlandı.

Kazada ölü ve yaralı olmazken, araçta bulunan ve 10 bin lira olduğu belirtilen gıda malzemeleri kullanılamaz hale geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.