Feyzioğlu'ndan Bayburt'ta ziyaretler

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Bayburt programı kapsamında Vali Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi makamlarında ziyaret etti.

Feyzioğlu'ndan Bayburt'ta ziyaretler
Bayburt Postası - Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane’ye düzenlediği çalışma ziyareti kapsamında Bayburt’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Vali Cüneyt Epcim ile makamında bir araya geldi. Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette Bayburt hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi de ziyaret eden Feyzioğlu, Bayburt Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Bayburt’un tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgiler veren Pekmezci, Feyzioğlu'na ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na ziyaretlerinde TBB Başkan Başdanışmanı Zafer Köken, Erzurum Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan ve Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.